Clash Royale bitti mi?

Pass royal alan adama karşı adam mal değilse hiçbir şansınız yok oyuna yeni bir hesapla yeniden başladım 4000 kupada 13 level mega atınca durduramıyorsunuz.

Clash royale zaten elektro dev gibi kartlar geldiğinde bitmişti kitle hala toxic, oyun hala kart vermemkle cimri. Başlamayın.
Kart vermemekte cimri derken şaka yapıyorsunuz herhalde. 1700 kupalarda kupa yolundan ücretsiz bir efsanevi sandık alıyorsunuz, ve bu oyuna cimri diyorsunuz. 4 sene önce oyunu oynasaydınız telefonunuzu kırardınız sanırım. Oyuna efsanevi sandık gelmese oyunda efsaneviyi para yatıranlar bile zor alıyordu.

Bitmişti ama bu yıl millet yeniden başladı herhalde. Yükle bence denemeye değer. Maç falan da buluyor 2-3 saniyede.

Bu sene yeniden popüler oldu. Artık eskisi kadar da zor değil kartların seviyelerini yükseltmek. Her yerden joker kart, büyülü kitap geliyor.

Parasız bronza kadar çıktım gümüşe zorladım sonrası olmadı 3 aylık hesap.

Sarıyor hocam oyuna tekrar döndüğümden beri her sezon pass royale alıyorum. Güzel oyun.

Halen kemik kitlesi oyunu oynuyor.Bende dahil.

Kırdım zaten oradan sıkıntı yok. Saçma sapan dengeleme yapıp tekde 400 vuran dev gibi ölmeyen karakterlere buff getirip kuleye 50 vuran karaktere nerf getirmek nedir? Supercell gibi saçma sapan bir firmadan da anca bu beklenirdi zaten. Her güncellemede oyun daha kötü oluyor bana 50 tane beleş efsanevi kral sandığı verse ne olur içinden hiçbir şey çıkmadığı sürece saçma sapan şeylere buff getirip asil buff alması gereken karakterlere nerf getirince bu dediklerin hiçbir işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…