Clash Royale deste önerisi

İşletim sistemi
Android

yolmisafiri

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: Evga GTX 1070 Anakart: Asus Prime B450M-K II

RAM: GoodRam 3600mhz 2x8 CL18 SSD: Kioxia Exceria G2 1TB İşlemci Soğutucu: DeepCool AK400 Digital
Dostlar selam. Clash Royale destem ve seviyesi yüksek olan kartlarımı fotoğrafta belirttim. Bu oyunda iyi olan arkadaşlarım bana tavsiye verebilir mi? Balon oynamayı seviyorum.

hocam balon döndürerek oynuyorsunuz çok defansif kart var

Minyon yerine minyon sürüsü fişekçi yerine ya cadı ya da bosshaydut olabilir hocam.

Karşıya cadı, avcı, cellat vesaire gelince zorlanıyorum. Bu arada 8K yım.

Meta destesi al dostum ona yoğunlaş. Çok fazla kupa kasmasamda 8k-9k arası hatta 10klarda bile hala fişekçi ve mega şovalye dolu gelen geçende var. Gidip madenci roket döngüsüyle oynayarak hata yaptım mesela sen yapma. büyücü, cadı, fişekçi, mega şovalye, binici. bu kartlar fix kullanılan kartlar.

Meta desteleri için siteler var biliyorsundur. Oradan içine sinen ve beyaz şekilde üstünden geçtiğim kartlara karşı kötü olmayacak deste bulursan ve o kartları yükseltmeye oynarsan en baba sensin.

Kendi desteni değil de içine sinen bir meta destesi daha daha güzel olur.

Çok haklısın 14K'yım bu kupada bile pekka+ mega Knight oynayanlar var ben ise eski meta tazı oynuyorum tavsiye edebilirim ama seviyeler çok önemli 8K'da 13 altında kart ile kasmak zor olabilir.

Deste:

Lav Tazısı
Oklar
Uçan makine
Valkür
Goblin kulübesi
İskelet ejderhalar
Korumalar
Yıldırım

Mega şövalye savunmakta zorlanıyorsan birebir.

Dostlar tavsiyeler için teşekkürler. Yavaş yavaş dediğiniz kartları geliştirmeye başlayacağım. Şu anki kart seviyelerimle bana bir deste önerir misiniz sonraki arenaya vesaire kadar çıkmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…