Clash Royale destem nasıl?

Bence madenci çıkarılabilir. Madenci büyük ihtimalle p. E. K. K. A'nın arkasından atılması için konulmuş. Domuz binicisi daha çok iş yapar.

Evet haklısınız ama domuz alacaksa pekkayi çıkarması lazım çünkü desteyi hızlı döndürmesi lazım. Ama sizin dediğiniz gibi domuz binici alırsa bence pekka yerine kara prens iskelet ordusu yerine de bina almalı. Çünkü arkadaş demiş balon destesini falan tutamıyorum bina kartı olursa rahat tutar ve pekkayi falan da rahat durdurur.

Yıllardır kullandığım yenilmez destem denemek isteyen olur belki.

Minyonlar yerine mızraklı goblin veya mega minyon alabilirsin. Madenci biraz gereksiz gibi gördüm top alabilirsin. İskelet ordusu ise yüksek kupalarda çoğu kişilerde tomruk olduğu için biraz etkisiz kalabiliyor. 2.6 İksir ortalaması olan domuz binicisi destesi oynayabilirsin.

Benim tercihim alev topi veya iskelet ordusu yerine Tesla veya cehennem kulesi olurdu cehennem kulesi ile golem devler pekka mega sovalye gibi kartlari ctlersiniz Tesla ile ise domuz, koc binicisi ve balonu rahatça ctlersiniz 2'sinden birini tercih edin.

Gayet iyi gibi gözüküyor. Domuz destesi deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…