Kraliyet devi destesinde hiç fırın görmedim.
Genellikle destelerde mini tank görevi görmesi için ya da ucuza baskı yapmak için bazı kartlar bulunur (şövalye, kraliyet hayalet ve valkür gibi kartlar)
Bence yaramazı çıkartıp evrimli hayalet alabilirsin ayrıca tomruk yerine barbar varili alabilirsin.
Onun dışında deste ortalama gözüküyor.
Kraliyet devi destesinde hiç fırın görmedim.
Genellikle destelerde mini tank görevi görmesi için ya da ucuza baskı yapmak için bazı kartlar bulunur (şövalye, kraliyet hayalet ve valkür gibi kartlar)
Bence yaramazı çıkartıp evrimli hayalet alabilirsin ayrıca tomruk yerine barbar varili alabilirsin.
Onun dışında deste ortalama gözüküyor.
Benim sıfırdan bildiğim bir deste yok çünkü şuan oyun baya sallantılı.
2.6'ya ölümsüz deste dediler bak öldü.
Ben ölümsüz deste istiyorum diyorsan pekka bridge spam destelerine bak gidip bir klasik 1'e 1'e deneme yap sana uygun deste olup olmadığını gör.
Explore deck stats, win rates, matchups, best players, video guides for the Clash Royale deck with Bandit, Battle Ram, Electro Wizard, Magic Archer, P.E.K.K.A, Poison, Royal Ghost, Zap.
Benim sıfırdan bildiğim bir deste yok çünkü şu an oyun bayağı sallantılı.
2.6'ya ölümsüz deste dediler bak öldü.
Ben ölümsüz deste istiyorum diyorsan pekka bridge spam destelerine bak gidip bir klasik 1'e 1'e deneme yap sana uygun deste olup olmadığını gör.
Explore deck stats, win rates, matchups, best players, video guides for the Clash Royale deck with Bandit, Battle Ram, Electro Wizard, Magic Archer, P.E.K.K.A, Poison, Royal Ghost, Zap.
iksir golemi o kadar da zor değil
adam kullandığında sana güzel iksir avantajı veriyor ve adamın kulesini alıyorsun ama midladder oynuyorsan mega knight ile seni bir güzel ağlatıyor
benimm tavsiyem destenize kule birliği koyun