L Lorenzo berci Yoctopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #11 deathhand dedi: Golem 8 iksir götürdüğü için diğer kartların seviyesi düşük olması gerekir. Sizin diğer kartların seviyesi de düşük değil. Genişletmek için tıkla... Senin bana önerdiğin bir şey var mı?
deathhand dedi: Golem 8 iksir götürdüğü için diğer kartların seviyesi düşük olması gerekir. Sizin diğer kartların seviyesi de düşük değil. Genişletmek için tıkla... Senin bana önerdiğin bir şey var mı?
artikkulanmiyorum Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #12 Lorenzo berci dedi: golem destesi ile mi ilerliyim veya önerdiğin bir deste varmı? Genişletmek için tıkla... Logbait olabilir eğer mantığını kavrarsan çok rahat bir şekilde ilerleyebilirsin.
Lorenzo berci dedi: golem destesi ile mi ilerliyim veya önerdiğin bir deste varmı? Genişletmek için tıkla... Logbait olabilir eğer mantığını kavrarsan çok rahat bir şekilde ilerleyebilirsin.
L Lorenzo berci Yoctopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #13 artikkulanmiyorum dedi: Logbait olabilir eğer mantığını kavrarsan çok rahat bir şekilde ilerleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... tamamdır yardımın için teşekkürler
artikkulanmiyorum dedi: Logbait olabilir eğer mantığını kavrarsan çok rahat bir şekilde ilerleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... tamamdır yardımın için teşekkürler
deathhand Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 30 Nisan 2024 #14 Lorenzo berci dedi: Senin bana önerdiğin bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Bina olarak mezarlık kullanın derim. Kuleler goleme kitlenince iskeletler saldırı amaçlı iş yapabiliyor.
Lorenzo berci dedi: Senin bana önerdiğin bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Bina olarak mezarlık kullanın derim. Kuleler goleme kitlenince iskeletler saldırı amaçlı iş yapabiliyor.
L Lorenzo berci Yoctopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #15 artikkulanmiyorum dedi: Logbait olabilir eğer mantığını kavrarsan çok rahat bir şekilde ilerleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu olurmu Dosya Ekleri Screenshot_20240430_140619_Opera.jpg 272,2 KB · Görüntüleme: 37
artikkulanmiyorum dedi: Logbait olabilir eğer mantığını kavrarsan çok rahat bir şekilde ilerleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu olurmu
artikkulanmiyorum Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #16 Lorenzo berci dedi: Hocam bu olurmu Genişletmek için tıkla... Olur.
L Lorenzo berci Yoctopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #17 deathhand dedi: Bina olarak mezarlık kullanın derim. Kuleler goleme kitlenince iskeletler saldırı amaçlı iş yapabiliyor. Genişletmek için tıkla... Başka değiştirebileceğimiz bir şey var mı hocam artikkulanmiyorum dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam bu desteyle ilerliyeceğim
deathhand dedi: Bina olarak mezarlık kullanın derim. Kuleler goleme kitlenince iskeletler saldırı amaçlı iş yapabiliyor. Genişletmek için tıkla... Başka değiştirebileceğimiz bir şey var mı hocam artikkulanmiyorum dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam bu desteyle ilerliyeceğim