Feitanq11 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 605 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI Thin GF63 12VE-083XTR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2025 #1 Destem nasıl? Değiştirmem gereken bir şey var mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2025
xDonatus Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #2 Deste güzel de fişekçi evrimi yerine şövalye daha iyi olurmuş gibime geldi.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #3 Bence düşes kule birliği yerine normal kule birliği, havan yerine de top alınmalı.
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.621 Çözümler 13 Yer İzmir 2 Mayıs 2025 #4 Aytemiz dedi: Bence düşes kule birliği yerine normal kule birliği, havan yerine de top alınmalı. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim standart kule prensesi en iyisi diğerleri her duruma adapte olamıyor iş şansa kalıyor sonra.
Aytemiz dedi: Bence düşes kule birliği yerine normal kule birliği, havan yerine de top alınmalı. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim standart kule prensesi en iyisi diğerleri her duruma adapte olamıyor iş şansa kalıyor sonra.
Feitanq11 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 605 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI Thin GF63 12VE-083XTR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2025 #5 Aytemiz dedi: Bence düşes kule birliği yerine normal kule birliği, havan yerine de top alınmalı. Genişletmek için tıkla... Düşesi değiştirdim. Hocam top alsam saldırı kartım neredeyse olmicak ve havan oynamak çok zevkli.
Aytemiz dedi: Bence düşes kule birliği yerine normal kule birliği, havan yerine de top alınmalı. Genişletmek için tıkla... Düşesi değiştirdim. Hocam top alsam saldırı kartım neredeyse olmicak ve havan oynamak çok zevkli.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #6 Feitanq11 dedi: Düşesi değiştirdim. Hocam top alsam saldırı kartım neredeyse olmayacak ve havan oynamak çok zevkli. Genişletmek için tıkla... Binici olduğu için top demiştim hocam. Ama sıkıntı değil bu haliyle de güzel deste.
Feitanq11 dedi: Düşesi değiştirdim. Hocam top alsam saldırı kartım neredeyse olmayacak ve havan oynamak çok zevkli. Genişletmek için tıkla... Binici olduğu için top demiştim hocam. Ama sıkıntı değil bu haliyle de güzel deste.
F FellOnBlackDays Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 82 16 Mayıs 2025 #7 Hocam deste nasıl kazandırıyor mu?
Feitanq11 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 605 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI Thin GF63 12VE-083XTR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2025 #8 FellOnBlackDays dedi: Hocam deste nasıl kazandırıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oyunu bıraktım hocam. O yüzden çok deneyimleyemedim. Eşleşme sistemi berbat.
FellOnBlackDays dedi: Hocam deste nasıl kazandırıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oyunu bıraktım hocam. O yüzden çok deneyimleyemedim. Eşleşme sistemi berbat.