Clash Royale evrim kartları nedir?

Ruzg

Hectopat
Daha fazla  
Dükkanıma havai fişekçi ve muhafızlar evrim parçaları gelmiş 160TL'ye ancak hem havai fişekçi hem de muhafızlar bende yok. Eğer bu satın almayı gerçekleştirirsem sadece evrim kartları mı gelir yoksa kart da beraberinde mi gelir?

Hocam evrim dediğimiz şey, karakteri daha da güçlü hale getiren şeydir. Mesela şövalye evrimini açarsınız ve destenize koyarsınız. Oyunda ilk attığınızda normal hâliyle gelirken 3. atışınızda evrimli şekilde gelir ve daha iyidir. Sorduğunuz soruya gelecek olursak, paket içeriğine bakmalısınız. Eğer evrimin yanında 100x gibi bir şey yazıyorsa mesela o karttan 100 tane verileceğini belirtir. Yani açılır.

Kart açık değilse 1 seviye olacak şekilde veriliyormuş. İkisi de güçlü evrimlerden değil, destenizle uyumluysa bilemem ama daha mantıklı evrimler varken bu ikisine para harcamayı doğru bulmuyorum.

Oyuna tekrardan başladığım için daha 6.arenadayım hocam o yüzden pek kartım yok o yüzden belki işe yarayabilir diye sordum sizce yarar mı?

Fişekçi evrimi iyidir. Satın alabilirsiniz hocam.
Neye göre kime göre iyi? Dün sona eren sezonda ilk 200'de sadece ama sadece 1 kişi fişekçi evrimini kullanmış. Herkesin 2 evrim hakkı olduğu için toplamda 400 evrimli kartın yalnızca 1'i fişekçiymiş. Bu iyi kart mı oldu şimdi?
1717510190271.png

Örnek olması için birkaç evrimi kaç kişinin kullandığı:
Evrimli Bombacı:
1717510231805.png

Evrimli Şovalye:
1717510262263.png

Evrimli Tesla:
1717510281994.png

Neye göre kime göre iyi? Dün sona eren sezonda ilk 200'de sadece ama sadece 1 kişi fişekçi evrimini kullanmış. Herkesin 2 evrim hakkı olduğu için toplamda 400 evrimli kartın yalnızca 1'i fişekçiymiş. Bu iyi kart mı oldu şimdi?
Eki Görüntüle 2212890

Örnek olması için birkaç evrimi kaç kişinin kullandığı:
Evrimli Bombacı:
Eki Görüntüle 2212892

Evrimli Şovalye:
Eki Görüntüle 2212893

Evrimli Tesla:
Eki Görüntüle 2212894
Hocam marketine gelen 2 evrim arasında kıyas yapmıştım. Muhafızlar ve fişekçi. Onun dışında elbette bombacı, şövalye gibi evrimler gayet iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı