EmreSXT Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #1 İlk defa Clash Royale oynayacaktım fakat bu hata yüzünden oynayamıyorum nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Screenshot_20240306_220007_Clash Royale.jpg 58,2 KB · Görüntüleme: 136
equo124 Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 543 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #2 EmreSXT dedi: İlk defa Clash Royale oynayacaktım fakat bu hata yüzünden oynayamıyorum nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Silip yüklemeyi dene.
EmreSXT dedi: İlk defa Clash Royale oynayacaktım fakat bu hata yüzünden oynayamıyorum nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Silip yüklemeyi dene.
7 748075 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 246 Çözümler 1 6 Mart 2024 #3 EmreSXT dedi: İlk defa Clash Royale oynayacaktım fakat bu hata yüzünden oynayamıyorum nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sil yeniden yükle.
EmreSXT dedi: İlk defa Clash Royale oynayacaktım fakat bu hata yüzünden oynayamıyorum nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sil yeniden yükle.
EmreSXT Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #4 3 kere silip yükledim işe yaramıyor.
equo124 Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 543 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #5 Cihazınız Clash Royale için yeterli değil mi? Google Play ile play Games de farklı hesaplara girmiş olabilir misiniz ikisinde de aynı hesaba girin.
Cihazınız Clash Royale için yeterli değil mi? Google Play ile play Games de farklı hesaplara girmiş olabilir misiniz ikisinde de aynı hesaba girin.
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Mart 2024 #6 Cihazınız eskiyse eski sürümleri gösteriyor. APKMirror'dan kurun.
EmreSXT Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #7 equo124 dedi: Cihazınız Clash Royale için yeterli değil mi? Google Play ile play Games de farklı hesaplara girmiş olabilir misiniz ikisinde de aynı hesaba girin. Genişletmek için tıkla... Evet yeterli Samsung S23 FE kullanıyorum. Oyunu ilk defa yükledim başka bir hesabımda yok. 502065 dedi: Cihazınız eskiyse eski sürümleri gösteriyor. APKMirror'dan kurun. Genişletmek için tıkla... Cihazımı yeni aldım Samsung S23 FE.
equo124 dedi: Cihazınız Clash Royale için yeterli değil mi? Google Play ile play Games de farklı hesaplara girmiş olabilir misiniz ikisinde de aynı hesaba girin. Genişletmek için tıkla... Evet yeterli Samsung S23 FE kullanıyorum. Oyunu ilk defa yükledim başka bir hesabımda yok. 502065 dedi: Cihazınız eskiyse eski sürümleri gösteriyor. APKMirror'dan kurun. Genişletmek için tıkla... Cihazımı yeni aldım Samsung S23 FE.
KEMİK_KIRAN Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #8 EmreSXT dedi: İlk defa Clash Royale oynayacaktım fakat bu hata yüzünden oynayamıyorum nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun var hocam
EmreSXT dedi: İlk defa Clash Royale oynayacaktım fakat bu hata yüzünden oynayamıyorum nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun var hocam
muhammet1976 Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #9 Telfonumu sifirladim feri yüklediğimde vendede ayni sorun var girmeiyorum @Kemik_kıran VPN ile sifir Gmail hesabi açtım sonra Google Play önbellğinisi sildim girip Clash Royale tekrar yükledim açıldı sizde tekrar denyin. Son düzenleme: 7 Mart 2024
Telfonumu sifirladim feri yüklediğimde vendede ayni sorun var girmeiyorum @Kemik_kıran VPN ile sifir Gmail hesabi açtım sonra Google Play önbellğinisi sildim girip Clash Royale tekrar yükledim açıldı sizde tekrar denyin.