Clash Royale hangi X yayı destesi daha iyi?

Yer
Rize, Ardeşen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP 15-R103NT Laptop
Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40GHz
NVIDIA GeForce GT820M
DDR3 1600MHz 4,00 GB RAM
Kingston 224 GB SDD
Meslek
Mafya babası
Hocam ben bir site buldum. Bir sürü X yayı destesi var, pek yetenek gerektirmeyen orta düzeyde bu desteler arasında önerebileceğiniz var mıdır? En iyi X-Yayı desteleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba x yayı oynamak istiyorsanız ben klasik kullanmanızı öneririm (okçular Tesla evrimli olan). X yayı desteklerinin hepsi yetenek gerektirir ama en az gerektireni iksir toplayicili olandır yüksek ihtimal. Destenin amacı 1x de olabildiğince iksir toplayıcısı atıp adamı iksirsiz yakalamak. Detayları için YouTube'dan videolar izleyebilirsiniz.

Evet, şu anda en iyi x yayı destesi evrimli okçular, evrimli tesla olan. Ben şu anda alev toplu olan desteyi kullanıyorum. Asıl mantık adamın iksirsiz hale gelmesini sağlayıp açığını kollamak ve x yayına karşın kartlarını izlemek. Özellikle yakın menzil şövalye, valkür gibi kartları ile deprem ve roket yıldım gibi. Kraliyet devi maçları nda hiç atmaya çalışma derim... x yayını tanklattırmadan atmak önemli. Bir taraftaki iksir zafından yararlanıp tersten x yayı basmak süper bir his. Ama her halükarda x yayı üst düzey savunma becerisi ister. Bana kalırsa da iksir toplayıcı olan desteler daha bile zor.

X yayı destesi bence oyunun en zor 2. destesi olabilir. Klasik X yayını oynamanızı öneririm. (okçular evrimi ve Tesla evrimi olan)

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı