Çözüldü Clash Royale hesabını IPhone'a aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batesol55

Kilopat
Daha fazla  
32 seviye hesabımı IPhone'a aktarmak istiyorum ama internetten baktığım bütün yollarda eski Android cihazla bağlantı var. Eski telefonuma erişemiyorum fakat bilgisayardan Google Play Games Beta üzerinden eski hesabıma girebildim, buradan aktarma yapabilmemin yolu var mı?

Çözüm
Hocam, yeni e-posta açıp IPhone'a o hesabın Supercell ID'sini girin. Hesap değiştirme geldiyse (ki gelecekti) bir tane daha e-posta açıp iPhone'unkini ona aktarıp aktardığınız hesabın e postasını değiştirmek istiyorsanız geldiyse değiştirin.
Supercell ID ile oturum açın hesabınızı bağlayın her telefona gelir hesabı açtığınız zaman.

32 seviye hesabımı IPhone'a aktarmak istiyorum ama internetten baktığım bütün yollarda eski Android cihazla bağlantı var. Eski telefonuma erişemiyorum fakat bilgisayardan Google Play Games Beta üzerinden eski hesabıma girebildim, buradan aktarma yapabilmemin yolu var mı?

Supercell ID'ye girin ve e postanizi baglayin.
Daha sonra zaten IPhone'dan giris yaparken direk Supercell ID'den baglanip girersiniz.

Şu an mevcut telefonda oyuna bağlı yeni bir hesap var. Telefonda Supercell’e bağlı yeni bir hesap, pcde de google play’e bağlı eski hesap var yani. Bu durumda ne yapmam lazım?

Hocam, yeni e-posta açıp IPhone'a o hesabın Supercell ID'sini girin. Hesap değiştirme geldiyse (ki gelecekti) bir tane daha e-posta açıp iPhone'unkini ona aktarıp aktardığınız hesabın e postasını değiştirmek istiyorsanız geldiyse değiştirin.

Çözüm
Yeni e-posta ile Supercell ID açıp eski hesaba bağladım oldu hocam, teşekkürler fikir için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı