Clash Royale için deste önerisi

TheGang

Hectopat
18. arenada kaldım geçemiyorum. Şu destede nasıl bir geliştirme yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Destede kıvılcım, goblin çetesi ve iskelet ordusu gereksiz olmuş. Kıvılcımın iş yapması için önünde tanka ihtiyacı var fakat destede tank yok. Çete ile korumalar aynı statüde kartlar ve korumalar çok daha iyi olduğundan dolayı çete de gereksiz. İskelet ordusu da güçsüz bir kart antisi çok fazla. Bence fişekçi binici destesi yapın. Saydığım 3 kart yerine top, binici ve ruhlardan birini alabilirsiniz. Fakat levelleri yüksekse bu dediğim kartları alın. Eğer düşükse hiç gerek yok çünkü oyun %95 level, %5 strateji oyunu kupa sıralamasında.

18. arenada kaldım geçemiyorum. Şu destede nasıl bir geliştirme yapabilirim?

Eki Görüntüle 2492502
İskelet ordusu yerine atak kartı al(evrimli dev goblin iyi gider)
Deste dönsün diye korumalar yerine buz ruhu ya da iskeletler al.
Cehennem ejderhası yerine elektro ejder al.
Kıvılcım yerinede tornado(Türkçesini unuttum) alınabilir ama bu halide iyi.

Bunu bir dene hiç kaybetmeden ilerliyorum şu an.

Hocam bu destenin karşısına gelebilecek herhangi bir döngü destesi paramparça eder. Ama yine de kupa kasmak için ideal bir deste sonuçta kupa kasması basit asıl önemli olan nihai şampiyon ve sonrası fakat arkadaş oyunda gelişmek istiyorsa bu desteyi tercih etmemeli.

Ben en son şöyle bir deste kullanıyordum ve çok iyiydi:

Şövalye
Domuz binici
İskeletler (üçlü olan)
Buz ruhu
Elektro büyücü
Çarp
Kasırga büyüsü
Alev topu

Ama muhtemelen şu an çok eski kalmıştır bu deste.

Seviyelerinin çok düşük kalmadığı bir deste bul ya klasik bir deste yada meta. Meta iyi olur baya.

Sayende 6900 kupa oldum eyvallah.

Hocam sadece bu seviyelerle 8k olursunuz rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…