Q Quenzyyy Centipat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #1 Kupam 5000 takılıp kaldım çıkamıyorum. Deste önerebilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2024
artikkulanmiyorum Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #2 İçerik üreticilerine bakabilirsin, Seeok her gün videolar çekiyor hem de destelerin nasıl kullanıldığını da anlayabilirsin.
İçerik üreticilerine bakabilirsin, Seeok her gün videolar çekiyor hem de destelerin nasıl kullanıldığını da anlayabilirsin.
Q Quenzyyy Centipat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #3 artikkulanmiyorum dedi: İçerik üreticilerine bakabilirsin, seeok her gün videolar çekiyor hem de destelerin nasıl kullanıldığını da anlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam seeok da hangi deste en çok benim işime yarar bu kupalar Full barzo.
artikkulanmiyorum dedi: İçerik üreticilerine bakabilirsin, seeok her gün videolar çekiyor hem de destelerin nasıl kullanıldığını da anlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam seeok da hangi deste en çok benim işime yarar bu kupalar Full barzo.
artikkulanmiyorum Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #4 Quenzyyy dedi: Peki hocam seeok da hangi deste en çok benim işime yarar bu kupalar Full barzo. Genişletmek için tıkla... Kupan kaç?
Quenzyyy dedi: Peki hocam seeok da hangi deste en çok benim işime yarar bu kupalar Full barzo. Genişletmek için tıkla... Kupan kaç?
Q Quenzyyy Centipat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #5 artikkulanmiyorum dedi: Kupan kaç? Genişletmek için tıkla... 5000.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 22 Mayıs 2024 #6 Royaleapi'deki desteleri kontrol et.
Q Quenzyyy Centipat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #7 Oradaki desteler çok üst düzey oyuncular için bana sadece kupa kasma destesi lazım.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 22 Mayıs 2024 #8 Quenzyyy dedi: Oradaki desteler çok üst düzey oyuncular için bana sadece kupa kasma destesi lazım. Genişletmek için tıkla... Ne alaka reis bin tane kategori var orada. Ultimate champion kategorisine değil ladder kategorisine girip kendine uygun olanı al.
Quenzyyy dedi: Oradaki desteler çok üst düzey oyuncular için bana sadece kupa kasma destesi lazım. Genişletmek için tıkla... Ne alaka reis bin tane kategori var orada. Ultimate champion kategorisine değil ladder kategorisine girip kendine uygun olanı al.