Clash Royale Pass almak mantıklı mı?

deanwinnchester

Femtopat
Daha fazla  
Çok uçuk fiyatı 580 TL. Ama çok çekiyor beni hem bedava evrim hem daha çok kutu daha hızlı gelişirim diye düşünüyorum. Oyunu da uzun süredir oynuyorum sizce alınır mı?

Fiyatları iyice artırdılar. Bence bu oyuna para vermek mantıksız.

Çok uçuk fiyatı 580 TL. Ama çok çekiyor beni hem bedava evrim hem daha çok kutu daha hızlı gelişirim diye düşünüyorum. Oyunu da uzun süredir oynuyorum sizce alınır mı?
Hocam imkân varsa ve illa almak istiyorsan neden almayasın lakin bu sezon gelen evrim fırın olduğu için çok etkili olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle oynamıyorsundur. Sana kalmış bir durum

Hocam imkân varsa ve illa almak istiyorsan neden almayasın lakin bu sezon gelen evrim fırın olduğu için çok etkili olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle oynamıyorsundur. Sana kalmış bir durum

Evet fırını oynamıyorum. Oynayacaktım ama sağlam nerf geldi. Sizce bir dahaki sezonu mu bekleyeyim?

Bence Pass aşamalarını komple bitireyim eğer ki hala istiyorsam alırım.

Evet fırını oynamıyorum. Oynayacaktım ama sağlam nerf geldi. Sizce bir dahaki sezonu mu bekleyeyim?
Yani bence almana gerek yok oynamadığın bir kartın evrimi için sonraki sezon umarım işine yarayan bir karta evrim gelir o zaman alırsın daha mantıklı olur bence

Arkadaşlar bu oyunun Allah belasını versin artık daha yatırmayı düşünmüyorum böyle garip bir eşleşme olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…