Clash Royale pekka bridge spam destesi metadan düştü mü?

wherwismymnd

Centipat
Katılım
18 Aralık 2024
Mesajlar
1.565
Çözümler
9
Selamlar, uzun bir zamandan sonra Clash Royale'yi geri oynamaya başladım. Ben normalde daha çok küresele girmek için kasıyordum. O zamanlar destem pekka bridge spam destesiydi. Ne olduysa artık anlayamadım tam, Pekka'ya evrim gelmiş, koçbaşına evrim gelmiş ama küreselde göremedim bu desteyi. Neden metadan düştü veya niye oynanmıyor? Bence koçbaşı yüzünden olabilir evrimden sonra bayağı nerf yemiş gibi gözüküyor. Ne dersiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam metadan düşmedi aslında senelerdir o deste oynanıyor fakat oyuna yeni gelen rün devi kartı hile gibi olduğu için herkes rün devi kullanmaya başladı. Geçen sezon o deste çok popüler olmasa da hatrı sayılır bir şekilde oynanıyordu şahsen en sevdiğim destelerden biridir.
 
Yakında sağlam nerf yer o da. Şu elit barbar+ öfke yapanlar hala var şaka gibi bitmek bilmiyorlar bait deste oyna ağır deste oyna her türlü yakalıyorlar yapıştırıyorlar elit barbarı, önüne de öfke atıyorlar ne atarsan at o maç gitti.
 

Kolsuz bir bait desteside popüler şu sıra. Cidden oyunda adamakıllı deste kalmadı. Bende şövalyeli ve silahşörlü bir binici destesi oynamaya çalılıyorum ama bu metada barzolara kaybetmemek imkansız.
 
Kolsuz bir bait desteside popüler şu sıra. Cidden oyunda adamakıllı deste kalmadı. Bende şövalyeli ve silahşörlü bir binici destesi oynamaya çalılıyorum ama bu metada barzolara kaybetmemek imkansız.
En iyisi eski desteler golem cadı, oduncu balon, pekka spam, kraliyet devi balıkçı
 
Malum 2-3 sezondur devam eden pekka metası sayesinde artık kraliyet devi balıkçı otnayanda kalmadı
Oyunda dengelenmemiş kart çok fazla olmuş. Örneğin dart goblin evrimi tek atıyor herşeye resmen nerf gelecek diyorlar ama hiç birşey değişmez hala küreselde baya kullanan olacak. Birde şu yeni şampiyon var adı goblinstein di sanırım ben beğendim o kartı çoğu destede kullanılabilir bence. Yakında elit barbar evrimi gelip metaya girerse şaşırmam.
 

Hocam demiştim ya geçen sezon pekka metasıydı işte pekkayla bu goblinsteinı kullanıyordu herkes. Nerf geldi ama halen daha metada.

Dart goblinin büyü olarak antisi çok fazla. Büyülerle hızlıca halledinxe sorun çıkarmıyor ama güçlü bir evrim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…