Clash Royale pekka bridge spam destesi metadan düştü mü?

wherwismymnd

Centipat
Selamlar, uzun bir zamandan sonra Clash Royale'yi geri oynamaya başladım. Ben normalde daha çok küresele girmek için kasıyordum. O zamanlar destem pekka bridge spam destesiydi. Ne olduysa artık anlayamadım tam, Pekka'ya evrim gelmiş, koçbaşına evrim gelmiş ama küreselde göremedim bu desteyi. Neden metadan düştü veya niye oynanmıyor? Bence koçbaşı yüzünden olabilir evrimden sonra bayağı nerf yemiş gibi gözüküyor. Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam metadan düşmedi aslında senelerdir o deste oynanıyor fakat oyuna yeni gelen rün devi kartı hile gibi olduğu için herkes rün devi kullanmaya başladı. Geçen sezon o deste çok popüler olmasa da hatrı sayılır bir şekilde oynanıyordu şahsen en sevdiğim destelerden biridir.

Hocam metadan düşmedi aslında senelerdir o deste oynanıyor fakat oyuna yeni gelen rün devi kartı hile gibi olduğu için herkes rün devi kullanmaya başladı. Geçen sezon o deste çok popüler olmasa da hatrı sayılır bir şekilde oynanıyordu şahsen en sevdiğim destelerden biridir.
Yakında sağlam nerf yer o da. Şu elit barbar+ öfke yapanlar hala var şaka gibi bitmek bilmiyorlar bait deste oyna ağır deste oyna her türlü yakalıyorlar yapıştırıyorlar elit barbarı, önüne de öfke atıyorlar ne atarsan at o maç gitti.

Yakında sağlam nerf yer o da. Şu elit barbar+ öfke yapanlar hala var şaka gibi bitmek bilmiyorlar bait deste oyna ağır deste oyna her türlü yakalıyorlar yapıştırıyorlar elit barbarı, önüne de öfke atıyorlar ne atarsan at o maç gitti.

Kolsuz bir bait desteside popüler şu sıra. Cidden oyunda adamakıllı deste kalmadı. Bende şövalyeli ve silahşörlü bir binici destesi oynamaya çalılıyorum ama bu metada barzolara kaybetmemek imkansız.

Malum 2-3 sezondur devam eden pekka metası sayesinde artık kraliyet devi balıkçı otnayanda kalmadı 😂
Oyunda dengelenmemiş kart çok fazla olmuş. Örneğin dart goblin evrimi tek atıyor herşeye resmen nerf gelecek diyorlar ama hiç birşey değişmez hala küreselde baya kullanan olacak. Birde şu yeni şampiyon var adı goblinstein di sanırım ben beğendim o kartı çoğu destede kullanılabilir bence. Yakında elit barbar evrimi gelip metaya girerse şaşırmam.

Oyunda dengelenmemiş kart çok fazla olmuş. Örneğin dart goblin evrimi tek atıyor her şeye resmen nerf gelecek diyorlar ama hiçbir şey değişmez hala küreselde bayağı kullanan olacak. Bir de şu yeni şampiyon var adı goblinstein di sanırım ben beğendim o kartı çoğu destede kullanılabilir bence. Yakında elit barbar evrimi gelip metaya girerse şaşırmam.

Hocam demiştim ya geçen sezon pekka metasıydı işte pekkayla bu goblinsteinı kullanıyordu herkes. Nerf geldi ama halen daha metada.

Dart goblinin büyü olarak antisi çok fazla. Büyülerle hızlıca halledinxe sorun çıkarmıyor ama güçlü bir evrim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı