Alfirk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.219 Çözümler 1 2 Ekim 2022 #1 Merhaba, daha doğrusu yok değil de; tüm emojilerin olduğu yerde bu emoji çıkmıyor. 24 saatte bir bekliyorum yine gelmiyor? Emoji şu: Listede de göremedim nasıl alabilirim bunu?
Merhaba, daha doğrusu yok değil de; tüm emojilerin olduğu yerde bu emoji çıkmıyor. 24 saatte bir bekliyorum yine gelmiyor? Emoji şu: Listede de göremedim nasıl alabilirim bunu?
Çözüm Asabı Bozuk Adam 2 Ekim 2022 Alfirk dedi: Merhaba, daha doğrusu yok değil de; tüm emojilerin olduğu yerde bu emoji çıkmıyor. 24 saatte bir bekliyorum yine gelmiyor? Emoji şu: Eki Görüntüle 1533746 Listede de göremedim nasıl alabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Bir etkinlikte gelmişti. Önceden alamadıysanız alamazsınız.
Alfirk dedi: Merhaba, daha doğrusu yok değil de; tüm emojilerin olduğu yerde bu emoji çıkmıyor. 24 saatte bir bekliyorum yine gelmiyor? Emoji şu: Eki Görüntüle 1533746 Listede de göremedim nasıl alabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Bir etkinlikte gelmişti. Önceden alamadıysanız alamazsınız.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #2 Alfirk dedi: Merhaba, daha doğrusu yok değil de; tüm emojilerin olduğu yerde bu emoji çıkmıyor. 24 saatte bir bekliyorum yine gelmiyor? Emoji şu: Eki Görüntüle 1533746 Listede de göremedim nasıl alabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Bir etkinlikte gelmişti. Önceden alamadıysanız alamazsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Alfirk dedi: Merhaba, daha doğrusu yok değil de; tüm emojilerin olduğu yerde bu emoji çıkmıyor. 24 saatte bir bekliyorum yine gelmiyor? Emoji şu: Eki Görüntüle 1533746 Listede de göremedim nasıl alabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Bir etkinlikte gelmişti. Önceden alamadıysanız alamazsınız.
KS KS Alfirk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.219 Çözümler 1 2 Ekim 2022 #3 Asabı Bozuk Adam dedi: Bir etkinlikte gelmişti. Önceden alamadıysanız alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tüh ya :/ bir daha gelmez sence değil mi hocam? Şunu bütün emojilere değişirdim ya. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Asabı Bozuk Adam dedi: Bir etkinlikte gelmişti. Önceden alamadıysanız alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tüh ya :/ bir daha gelmez sence değil mi hocam? Şunu bütün emojilere değişirdim ya.
OzzyOnFire Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 775 2 Ekim 2022 #4 Alfirk dedi: Tüh ya :/ bir daha gelmez sence değil mi hocam? Şunu bütün emojilere değişirdim ya. Genişletmek için tıkla... Gelmez. Artı 0 Eksi
Alfirk dedi: Tüh ya :/ bir daha gelmez sence değil mi hocam? Şunu bütün emojilere değişirdim ya. Genişletmek için tıkla... Gelmez.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #5 Alfirk dedi: Tüh ya :/ bir daha gelmez sence değil mi hocam? Şunu bütün emojilere değişirdim ya. Genişletmek için tıkla... Gelmez maalesef hocam. Artı 0 Eksi
Alfirk dedi: Tüh ya :/ bir daha gelmez sence değil mi hocam? Şunu bütün emojilere değişirdim ya. Genişletmek için tıkla... Gelmez maalesef hocam.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 2 Ekim 2022 #6 Bir süre sonra dükkana 250 taşa gelir muhtemelen. Çok yakın zamanda etkilikten elde edilinilebiliyordu. Artı 0 Eksi
Bir süre sonra dükkana 250 taşa gelir muhtemelen. Çok yakın zamanda etkilikten elde edilinilebiliyordu.