dgkn.95 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 1.015 Yer İstanbul/Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #1 Yeni hesap açıp oynamak istiyorum ama olmuyor. Eski hesabı nasıl sileriz?
yiitx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #2 dgkn.95 dedi: Yeni hesap açıp oynamak istiyorum ama olmuyor. Eski hesabı nasıl sileriz? Genişletmek için tıkla... Telefon ayarlarından verileri silebilirsiniz.
dgkn.95 dedi: Yeni hesap açıp oynamak istiyorum ama olmuyor. Eski hesabı nasıl sileriz? Genişletmek için tıkla... Telefon ayarlarından verileri silebilirsiniz.
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 24 Nisan 2021 #3 dgkn.95 dedi: Yeni hesap açıp oynamak istiyorum ama olmuyor. Eski hesabı nasıl sileriz? Genişletmek için tıkla... Supercell ID' ye gir. Hesabı sile bas. Eski hesabın tamamen silinecek. Diğer yöntem uygulamalar kısmından oyunun verilerini sil.
dgkn.95 dedi: Yeni hesap açıp oynamak istiyorum ama olmuyor. Eski hesabı nasıl sileriz? Genişletmek için tıkla... Supercell ID' ye gir. Hesabı sile bas. Eski hesabın tamamen silinecek. Diğer yöntem uygulamalar kısmından oyunun verilerini sil.
dgkn.95 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 1.015 Yer İstanbul/Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #4 Apple kullanıyorum dedikleriniz yok ki.
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 24 Nisan 2021 #5 dgkn.95 dedi: Apple kullanıyorum dedikleriniz yok ki. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunu sil. Sonra tekrar yükle.
dgkn.95 dedi: Apple kullanıyorum dedikleriniz yok ki. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunu sil. Sonra tekrar yükle.
dgkn.95 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 1.015 Yer İstanbul/Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #6 yYusuffs dedi: O zaman oyunu sil. Sonra tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Yaptım dediğini olmadı.
yYusuffs dedi: O zaman oyunu sil. Sonra tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Yaptım dediğini olmadı.