Clash Royale'de 8000 kupadan yukarı çıkılamıyor

kKuzzeyyy

Hectopat
Daha fazla  
Kart levelleri ideal. Evrimler de var. Bana uygun meta deste lazım. Bütün kartlar açık. Evrimler aşağıda. Bana deste önerebilecek var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_5045.png
    IMG_5045.png
    596,8 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_5048.png
    IMG_5048.png
    779 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_5049.png
    IMG_5049.png
    805,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_5050.png
    IMG_5050.png
    768,5 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_5051.png
    IMG_5051.png
    795,8 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_5052.png
    IMG_5052.png
    797 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Royaleapi sitesinden güncel, en çok kullanılan veya kazanma oranı yüksek destelere bakıp kendi tarzına göre olanı seçebilirsin. Meta destelerini doğru oynadığın sürece çok rahat 9000 olursun.

Royaleapi sitesinden güncel, en çok kullanılan veya kazanma oranı yüksek destelere bakıp kendi tarzına göre olanı seçebilirsin. Meta destelerini doğru oynadığın sürece çok rahat 9000 olursun.

Meta destelerinde ya evrim eksik oluyor ya da levrek ne yapacağım bilmiyorum bulamadım hala.

Dev goblin ve şövalye evrimi aldım.

Kart levelleri ideal. Evrimler de var. Bana uygun meta deste lazım. Bütün kartlar açık. Evrimler aşağıda. Bana deste önerebilecek var mı?
İlk fotoğraf yanlışlıkla karışmış galiba. Şu yeni metadaki Pekka, Dev Goblin, Goblin Makinesi destesinin bir varyasyonunu kullanabilirsin. Onun haricinde metadaki destelerde bazı benzer kartları değiştirebilirsin yani illa tam metadaki deste olacak diye bir zorunluluk yok. Atıyorum Şövalye evrimi yoktur, valkür koyarsın.

Nasıl değişebilirim bu desteyi.
İlk fotoğraf yanlışlıkla karışmış galiba. Şu yeni metadaki Pekka, Dev Goblin, Goblin Makinesi destesinin bir varyasyonunu kullanabilirsin. Onun haricinde metadaki destelerde bazı benzer kartları değiştirebilirsin yani illa tam metadaki deste olacak diye bir zorunluluk yok. Atıyorum Şövalye evrimi yoktur, valkür koyarsın.

Dosya Ekleri

• IMG_5084.png
    IMG_5084.png
    609,6 KB · Görüntüleme: 33
Meta destelerinde ya evrim eksik oluyor ya da levrek ne yapacağım bilmiyorum bulamadım hala.

Dev goblin ve şövalye evrimi aldım.

Decks kısmından ınclude cards bölümünde sendeki olan kartları seçiyorsun exclude cards kısmından olmasını istemediğin kartları seçiyorsun ve sana ona göre desteler öneriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı