Clash Royale'de daha yüksek liglere nasıl çıkılır?

DanyTargeryan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Clash Royale'de 8500 kupadayım. Kullandığım deste yaklaşık 7-8 yıl önce oluşturduğum oduncu-balon destesi. Oyuna sürekli yeni kartlar, evrimler eklendiği için meta sürekli değişiyor, haliyle de benim destem eskiyor ve etkisini yitiriyor. Kendim deste kurmakta iyi değilim. 2 sezondur 3. ustalıktayım, yani 6. ligdeyim. Bu liglere de sezon sonlarına doğru ancak çıkıyorum. Daha yüksek liglere ve kupalara nasıl çıkabilirim? Bana yapabileceğiniz öneriler ve yüksek liglere çıkarken kullandığınız desteleri ve deste oluştururken neler yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her güncelleme yeni desteler metaya giriyor. Mesela geçen sezon cadı evrimi çok güçlüydu 9000+ eloda her destede vardı nerf geldi . Şuan evrimli goblin gaint + pekka yada Goblinstein
çok güçlü. Böyle meta destelerini takip edersen kolay yükselirsin.

Metada olan destelerle oyna demişlerde hesap Max değilse böyle bir şey mümkün değil. Level bastığın destelerle devam et, diğer türlü levellerin düşük olduğu için lig kasman neredeyse imkansız.

Merhaba, Clash Royale'de 8500 kupadayım. Kullandığım deste yaklaşık 7-8 yıl önce oluşturduğum oduncu-balon destesi. Oyuna sürekli yeni kartlar, evrimler eklendiği için meta sürekli değişiyor, haliyle de benim destem eskiyor ve etkisini yitiriyor. Kendim deste kurmakta iyi değilim. 2 sezondur 3. ustalıktayım, yani 6. ligdeyim. Bu liglere de sezon sonlarına doğru ancak çıkıyorum. Daha yüksek liglere ve kupalara nasıl çıkabilirim? Bana yapabileceğiniz öneriler ve yüksek liglere çıkarken kullandığınız desteleri ve deste oluştururken neler yapmalıyım?

Çıktığından beri 9 yıldır oynuyorum ve şu anda lig kasmak için yapabilecegin tek şey API bu siteden meta destelere bakıp buradaki en yüksek oranlı desteleri oynaman zor olan ise 15 seviye bir hesabın yoksa sürekli değişen metada asla düzgün bir deste yapamayacak olman çünkü bir yerden sonra istersen en iyi desteylede oynasan karşına 15 seviye herhangi bir kart geldiğinde kesene kadar canın çıkacak e tabii bir de metadaki evrimleride açıp kasman gerekiyor ayrıca. İşin özeti sinir hastası olmak istemiyorsan denememen çünkü katlanılmaz bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı