Clash Royale'de hangi evrim alınmalı?

Hocam iksir golemi oynayanlar genelde gece cadısı ve goblin makinesi kullanıyor. İksir golemine de cellat, fişekçi, avcı gibi kartlar kullanıyorlar savunmada. Yani iksir golemini bu bombacı, fişekçi gibi kartlarla arkasından desteklemeye çalışırsanız canı az olduğundan ölme ihtimalleri yüksek. Yani savunmada kullanılan kartlar alan ve düşmanın arkasındakini de vurduğundan arkaya attığınız düşük canlı kart hızlı ölür.
Ben genelde şöyle atak yapıyorum işte cadı, iksir golemi, sovalye, falan işte iksir biriktikce atak genelde ise yarıyor. Bir de ben en yüksek lvl kartlarıyla yapmaya çalıştım diğer kartların lvl dusuk.

Cr'de şu an kullandığım destem: Sovalye, bombacı/fişekçi, iksir golemi, goblin fıçısı, tomruk, cadı, mini pekka, Tesla. Sovalye ve bombacının evrimi var. Sizce oyundaki hangi evrimi açmam doğru olur? 6 evrim parçası biriktirdim. Cadıyı açsam fena olmaz gibi.

Cadıyı aç hala güçlü rakibe çok fazla iksir harcattiriyor. Hem iksir golemini iyi destekler.

Arkadaşlar bu evrim ne oluyor? Ben uzun zamandan sonra oyuna başladım markette paralı büyücü evrimi vs gördüm üstünde 3 yazıyor 2 satın alınabilir diye web site marketinde 6 yazıyor. Ne oluyor bu 3 günlük veya oyunluk değildir umarım kalıcı mı geliyor sadece para ve Battle Pass'dan mi çıkıyor?

Arkadaşlar bu evrim ne oluyor? Ben uzun zamandan sonra oyuna başladım markette paralı büyücü evrimi vs gördüm üstünde 3 yazıyor 2 satın alınabilir diye web site marketinde 6 yazıyor. Ne oluyor bu 3 günlük veya oyunluk değildir umarım kalıcı mı geliyor sadece para ve Battle Pass'dan mi çıkıyor?
Şöyle 6 tane o evrim kartından toplayınca kartın evrimi açılıyor ve karta göre çeşitli avantajlar veriyor evrimleri inceleyebilirsin. Mesela 3 yazıyor ya ondan 2 tane alırsan 6lamış olursun ve evrimi açmış olursun. Kutulardan, etkinliklerden, passden gelebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı