N nerfminer Zeptopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #1 4200'de kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #2 nerfminer dedi: 4200'de kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle sorucağına taktikler geliştir espor videolarını izle iksir say kendini geliştir.
nerfminer dedi: 4200'de kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle sorucağına taktikler geliştir espor videolarını izle iksir say kendini geliştir.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.482 Çözümler 28 16 Mart 2022 #3 RoyaleAPI sitesinden kendine bir deste bul ve maç at ayrıca Seeok izlemeni öneririm güzel taktikler öğrenebilirsin
RoyaleAPI sitesinden kendine bir deste bul ve maç at ayrıca Seeok izlemeni öneririm güzel taktikler öğrenebilirsin
thesunset Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 879 Çözümler 3 Yer unknown 16 Mart 2022 #4 İlk önce oyuncularını geliştir, başka türlü kasamazsın. Biraz da strateji bilmen gerekir.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #5 nerfminer dedi: 4200'de kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bot taktiği ile gelişebilirsiniz ama yüksek kupada olduğunuz için daha az bot gelir biraz uğraşırsınız. Bot taktiği: Savaş tuşuna basıp tahmini süre çıktıktan sonra iptal etmek ve bu şekilde maç bulana kadar tekrarlamak.
nerfminer dedi: 4200'de kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bot taktiği ile gelişebilirsiniz ama yüksek kupada olduğunuz için daha az bot gelir biraz uğraşırsınız. Bot taktiği: Savaş tuşuna basıp tahmini süre çıktıktan sonra iptal etmek ve bu şekilde maç bulana kadar tekrarlamak.
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #6 aionthearete dedi: Bot taktiği ile gelişebilirsiniz ama yüksek kupada olduğunuz için daha az bot gelir biraz uğraşırsınız. Bot taktiği: Savaş tuşuna basıp tahmini süre çıktıktan sonra iptal etmek ve bu şekilde maç bulana kadar tekrarlamak. Genişletmek için tıkla... 12.arenadan sonra bot çıkmaz hem bot taktiği ile nereye kadar?
aionthearete dedi: Bot taktiği ile gelişebilirsiniz ama yüksek kupada olduğunuz için daha az bot gelir biraz uğraşırsınız. Bot taktiği: Savaş tuşuna basıp tahmini süre çıktıktan sonra iptal etmek ve bu şekilde maç bulana kadar tekrarlamak. Genişletmek için tıkla... 12.arenadan sonra bot çıkmaz hem bot taktiği ile nereye kadar?
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.482 Çözümler 28 16 Mart 2022 #7 aionthearete dedi: Bot taktiği ile gelişebilirsiniz ama yüksek kupada olduğunuz için daha az bot gelir biraz uğraşırsınız. Bot taktiği: Savaş tuşuna basıp tahmini süre çıktıktan sonra iptal etmek ve bu şekilde maç bulana kadar tekrarlamak. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilmiyorsam 12. arenadan sonra bot taktiği işe yaramıyor.
aionthearete dedi: Bot taktiği ile gelişebilirsiniz ama yüksek kupada olduğunuz için daha az bot gelir biraz uğraşırsınız. Bot taktiği: Savaş tuşuna basıp tahmini süre çıktıktan sonra iptal etmek ve bu şekilde maç bulana kadar tekrarlamak. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilmiyorsam 12. arenadan sonra bot taktiği işe yaramıyor.
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Mart 2022 #8 İnternetten hangi kart nasıl oynanır, nasıl savunuluyor öğren. Sonra internetten bir sürü deste dene, sana en uyanı kullan. Ve sadece kullandığın kartları yükselt.
İnternetten hangi kart nasıl oynanır, nasıl savunuluyor öğren. Sonra internetten bir sürü deste dene, sana en uyanı kullan. Ve sadece kullandığın kartları yükselt.
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #9 radaschumi dedi: Hocam yanlış bilmiyorsam 12. arenadan sonra bot taktiği işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Çıksa da bot taktiği yapa yapa oyunu bilemden ilerlersiniz sonra oyunun ne anlamı var?
radaschumi dedi: Hocam yanlış bilmiyorsam 12. arenadan sonra bot taktiği işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Çıksa da bot taktiği yapa yapa oyunu bilemden ilerlersiniz sonra oyunun ne anlamı var?
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #10 İnFlyen dedi: Çıksa da bot taktiği yapa yapa oyunu bilemden ilerlersiniz sonra oyunun ne anlamı var? Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama zaten 4200 kupaymış ve takılmış takıldığın kupalarda 100-200 kupa atlayıp normal oynamaya dönebilirsin. radaschumi dedi: Hocam yanlış bilmiyorsam 12. arenadan sonra bot taktiği işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Bütün arenalarda çalışır sadece arena yükseldikçe bot çıkma ihtimali azalır sadece liglere geldikten sonra çalışmıyor diye biliyorum.
İnFlyen dedi: Çıksa da bot taktiği yapa yapa oyunu bilemden ilerlersiniz sonra oyunun ne anlamı var? Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama zaten 4200 kupaymış ve takılmış takıldığın kupalarda 100-200 kupa atlayıp normal oynamaya dönebilirsin. radaschumi dedi: Hocam yanlış bilmiyorsam 12. arenadan sonra bot taktiği işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Bütün arenalarda çalışır sadece arena yükseldikçe bot çıkma ihtimali azalır sadece liglere geldikten sonra çalışmıyor diye biliyorum.