PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 4 Ocak 2024 #11 Ybert dedi: Clash Royale gibi oyunlara para yatırmak yerine ben olsam o 500 TL'ye RDR2 ya da GTA V alırdım. Genişletmek için tıkla... GTA 5 de RDR 2 de var. 373250 dedi: O ne be reis. Brawl Stars'a bile yatirsan daha mantıklıydı. Birçok mobil oyun daha aza daha çok şey verirken 429 TL vermek garip geldi. Genişletmek için tıkla... Bir an gaza geldim maalesef. losxy0 dedi: Hocam 500TL gitmiş geçmiş olsunda komik geldi konunuz fazla takmayın 500TL nedir ya. Boş verin gitsin. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun, 500 TL fazla bir parada değil. 5.000 TL bile yatıran var oyuna ben yine iyiyim.
Ybert dedi: Clash Royale gibi oyunlara para yatırmak yerine ben olsam o 500 TL'ye RDR2 ya da GTA V alırdım. Genişletmek için tıkla... GTA 5 de RDR 2 de var. 373250 dedi: O ne be reis. Brawl Stars'a bile yatirsan daha mantıklıydı. Birçok mobil oyun daha aza daha çok şey verirken 429 TL vermek garip geldi. Genişletmek için tıkla... Bir an gaza geldim maalesef. losxy0 dedi: Hocam 500TL gitmiş geçmiş olsunda komik geldi konunuz fazla takmayın 500TL nedir ya. Boş verin gitsin. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun, 500 TL fazla bir parada değil. 5.000 TL bile yatıran var oyuna ben yine iyiyim.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.450 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #12 Hocam hesabı satın alan kişi ban yerse sizin sorununuz değil ve bir bahane bulursunuz.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #13 pathkullancısı3818 dedi: Hocam hesabı satın alan kişi ban yerse sizin sorununuz değil ve bir bahane bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Ne alaka?
pathkullancısı3818 dedi: Hocam hesabı satın alan kişi ban yerse sizin sorununuz değil ve bir bahane bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Ne alaka?
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.450 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #14 Hyuuga Neji dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Hesabı satsın ban yerse internetten falan girdim der.
Hyuuga Neji dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Hesabı satsın ban yerse internetten falan girdim der.
MuhammetBeyefendi Picopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 336 Çözümler 2 4 Ocak 2024 #15 pathkullancısı3818 dedi: Hocam hesabı satın alan kişi ban yerse sizin sorununuz değil ve bir bahane bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilmiyorsam satmadan tespit ediyorlar zaten siteye ilan koyduğun belli olursa direkt ban yersin.
pathkullancısı3818 dedi: Hocam hesabı satın alan kişi ban yerse sizin sorununuz değil ve bir bahane bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilmiyorsam satmadan tespit ediyorlar zaten siteye ilan koyduğun belli olursa direkt ban yersin.
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 4 Ocak 2024 #16 losxy0 dedi: Tüh ya bende geçen sene 2.5k dolandırıldım. Üstüne soğuk su iç iyi geliyor. Genişletmek için tıkla... Olay? Bu arada hocalarım ikinizede geçmiş olsun hiç karttan oyun ya da oyun içi malzeme almadım.
losxy0 dedi: Tüh ya bende geçen sene 2.5k dolandırıldım. Üstüne soğuk su iç iyi geliyor. Genişletmek için tıkla... Olay? Bu arada hocalarım ikinizede geçmiş olsun hiç karttan oyun ya da oyun içi malzeme almadım.
Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #17 Google Pay'dan geri ödeme alma ihtimali var kardeşim falan almış yazabilirsin.
MuhammetBeyefendi Picopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 336 Çözümler 2 4 Ocak 2024 #18 Baboli111 dedi: Google Pay'dan geri ödeme alma ihtimali var kardeşim falan almış yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pas oyundan direkt aktif oluyor yani kullanmış oluyorsun yani iade şansı yok herhalde.
Baboli111 dedi: Google Pay'dan geri ödeme alma ihtimali var kardeşim falan almış yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pas oyundan direkt aktif oluyor yani kullanmış oluyorsun yani iade şansı yok herhalde.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 4 Ocak 2024 #19 PlayStation Oyuncusu dedi: Bir markete girsek etin kilosu 300 TL zaten. Genişletmek için tıkla... Et ye o zaman? Elmas pas karın mı doyuruyor. 500 TL'ye biblo aldım desen yine eyvallah en azından elle tutulur bir malın olurdu. Hayali şeylere harcayın parayı.
PlayStation Oyuncusu dedi: Bir markete girsek etin kilosu 300 TL zaten. Genişletmek için tıkla... Et ye o zaman? Elmas pas karın mı doyuruyor. 500 TL'ye biblo aldım desen yine eyvallah en azından elle tutulur bir malın olurdu. Hayali şeylere harcayın parayı.
MuhammetBeyefendi Picopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 336 Çözümler 2 4 Ocak 2024 #20 kino dedi: Et ye o zaman? Elmas pas karın mı doyuruyor. 500 TL'ye biblo aldım desen yine eyvallah en azından elle tutulur bir malın olurdu. Hayali şeylere harcayın parayı. Genişletmek için tıkla... Helal sana. Güzel yorum. Cidden her ne olursa olsun hem Clash Royale gibi bir oyun hem de boş ödüller veren pasa 429 vermek? Ne bileyim benim de garibime gitti. Son düzenleme: 4 Ocak 2024
kino dedi: Et ye o zaman? Elmas pas karın mı doyuruyor. 500 TL'ye biblo aldım desen yine eyvallah en azından elle tutulur bir malın olurdu. Hayali şeylere harcayın parayı. Genişletmek için tıkla... Helal sana. Güzel yorum. Cidden her ne olursa olsun hem Clash Royale gibi bir oyun hem de boş ödüller veren pasa 429 vermek? Ne bileyim benim de garibime gitti.