Clash Royale'e para yatırdığım için pişmanım

Yaşın küçük, herkes hatalar yapar. Çok büyük bir hata bile değil, 500TL'nin zerre değeri yok. Eğlence uğruna 500TL'yi gözden çıkarmışsın, sonra pişman olmuşsun. Çok doğal bir şey bu. 10 dakika GO Kart'a binsen 300TL para istiyorlar mesela. Ben de ortaokulda, o zamanın 200TL'sini LoL'e yatırmıştım, sonrasında psikolojim bozulmuştu bilgisayarı satmıştım gereksiz abartıya gerek yok olabilecek şeyler, canından, keyfinden önemli değil.

Değerli yorumun için teşekkür ederim. Doğru söylüyorsun 500 TL'nin değeri bile yok.

Bende saçma sapan oyunlara zamanında çok yatırdım sonra pişman oldum o parayı daha iyi değerlendirebilirdim diye en azından oyun için satın almak yerine Steam'den oyun alınsa bile daha mantıklı diye düşünüyorum.

Son pişmanlık fayda etmez, sadece üzüntüye sebep olur. Giden gitmiş, yapacak bir şey yok. Bir daha yatırmamaya çalış.

O zamanın 200TL'sini LoL'e yatırmıştım.

LoL'e 2500 civarı yatırdım 5 sene önce falan o zamanda iyi paraydı Steam'a zaten 10 Bin'i geçmiştir bir de sadece lisansa para veriyoruz CD şeklinde olsa en azından satılır.

Olan olmuş, zaman geri alınamıyor naalesef. Size de deneyim olmuş oldu en azından, artık arkadaş gazabı ile para harcamazsınız. Belki bugün olmasa yarın arkadaşının gazıyla 650 yatıracaktın, ya da daha fazla.

Tabii bu eğer 2. kez yaşanmış bir şey ise ya da ilerde de bu olayı yaşarsanız bu deneyimden çok, deneyim bahanesiyle para harcamak olur. İradenizi koruyabilmeniz önemli.

Değerli yorumun için teşekkürler. Asla ve asla bundan sonra kuruş vermem. Oyuna para yatırmayı bırak oyun bile almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…