Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 30 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar Classic Shell yükledim ama klasörleri açınca böyle saçma bir yer çıkıyor burayı ne yaparsam yapayım kapatma yöntemini bulamadım bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
Arkadaşlar Classic Shell yükledim ama klasörleri açınca böyle saçma bir yer çıkıyor burayı ne yaparsam yapayım kapatma yöntemini bulamadım bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.017 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #2 Orasını ne kadar denersen deneyim bende kapatamadım, uygulamayı silince azıcık beyaz bir kalıntı kalıyor.
Orasını ne kadar denersen deneyim bende kapatamadım, uygulamayı silince azıcık beyaz bir kalıntı kalıyor.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 30 Temmuz 2021 #3 Thomas Musk dedi: Orasını ne kadar denersen deneyim bende kapatamadım, uygulamayı silince azıcık beyaz bir kalıntı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben buldum. İlk önce bütün ayarları ekrandaki gibi yapıyoruz. Sürükleyerek hepsini diğer tarafa atıyoruz. Daha sonra dosya gezgininden görünüm bölümünden Classic'i seçiyoruz. Ve düzeliyor.
Thomas Musk dedi: Orasını ne kadar denersen deneyim bende kapatamadım, uygulamayı silince azıcık beyaz bir kalıntı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben buldum. İlk önce bütün ayarları ekrandaki gibi yapıyoruz. Sürükleyerek hepsini diğer tarafa atıyoruz. Daha sonra dosya gezgininden görünüm bölümünden Classic'i seçiyoruz. Ve düzeliyor.