Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 778 Çözümler 6 21 Nisan 2024 #1 Classroom of the Elite animesinin yeni (4.) sezonu hakkında bilgi var mı?
7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 21 Nisan 2024 #2 Ucrold dedi: Classroom of the Elite animesinin yeni (4.) sezonu hakkında bilgi var mı? Genişletmek için tıkla... Sevdiğin bir seriyse aç baştan novelini oku. İlk sezon idare eder, iki ve üçüncü sezon çok kötü uyarlamalar.
Ucrold dedi: Classroom of the Elite animesinin yeni (4.) sezonu hakkında bilgi var mı? Genişletmek için tıkla... Sevdiğin bir seriyse aç baştan novelini oku. İlk sezon idare eder, iki ve üçüncü sezon çok kötü uyarlamalar.
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 778 Çözümler 6 21 Nisan 2024 #3 74760 dedi: Sevdiğin bir seriyse aç baştan novelini oku. İlk sezon idare eder, iki ve üçürcü sezon çok kötü uyarlamalar. Genişletmek için tıkla... Okumayı sevmiyorum. Ayrıca dediğiniz gibi ilk sezon güzel ama 2 ve 3. Sezon ortalama kaldı benim için.
74760 dedi: Sevdiğin bir seriyse aç baştan novelini oku. İlk sezon idare eder, iki ve üçürcü sezon çok kötü uyarlamalar. Genişletmek için tıkla... Okumayı sevmiyorum. Ayrıca dediğiniz gibi ilk sezon güzel ama 2 ve 3. Sezon ortalama kaldı benim için.
7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 21 Nisan 2024 #4 Ucrold dedi: Okumayı sevmiyorum. Ayrıca dediğiniz gibi ilk sezon güzel ama 2 ve 3. Sezon ortalama kaldı benim için. Genişletmek için tıkla... Şöyle deyim bayağı bir şey atlanmış, çıkarılmış, kısaltılmış veya üstünkörü geçiştirilmiş şekilde gelir gelirse de tıpkı 2 ve 3. sezon gibi. Kaldı ki cote animesi olan noveller içinde nadir baştan ve düzgün çevrilmiş novellerden.
Ucrold dedi: Okumayı sevmiyorum. Ayrıca dediğiniz gibi ilk sezon güzel ama 2 ve 3. Sezon ortalama kaldı benim için. Genişletmek için tıkla... Şöyle deyim bayağı bir şey atlanmış, çıkarılmış, kısaltılmış veya üstünkörü geçiştirilmiş şekilde gelir gelirse de tıpkı 2 ve 3. sezon gibi. Kaldı ki cote animesi olan noveller içinde nadir baştan ve düzgün çevrilmiş novellerden.