Claude AI mantıklı mı ve alternatifleri neler?

erdemsaka

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Air M1 (8 core cpu / 7 core gpu) - Se 2022 - iPad mini
Yazılım geliştirme ile ilgileniyorum işin görsel ve algoritmasını hazırlayıp kod konusunda yapay zekadan yardım alıyorum. ChatGPT ile delirmeme az kaldı çünkü doğru kodlar çıkaramıyor bir şeyi 20 kere konuşmak gerekiyor. Claude AI'ın ücretsiz sürümünü meraktan kullanayım bir dedim. ChatGPT ile yapamadığım anlamadığı her şeyi tekte yapabiliyor hayran kaldım açıkçası çünkü muazzam. Ancak her gülün dikeni olduğu gibi üyeliği bir tık fazla alternatif bildiğiniz var mı veya almaya değer mi?"

Cursor alabilirsin. Claude'un (ve birden fazla modelin) API'sini kullanarak hizmet veriyor. Bu tarz programlar, sistemler ne yazık bedavaya sunulamıyor maliyetten dolayı.

Github copilot pro alabilirsiniz. Visual Code, visual studio ve jetbrains ide leri için pluginleri mevcut. İçinde gpt, claude, gemini tüm yapay zekalar mevcut. Sırayla hangisi size en iyi çözümü üretiyor deneyebilirsiniz. Ama claude hep bir tık iyi sonuç veriyor. Öğrenci ve öğretmenler için ücretsiz. Github copilot pro fiyatı 10$, isterseniz ilk başta ücretsiz kayıt olup test edebilirsiniz. Sadece github hesabınızın olması yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı