Claude sitesi güvenilir midir?

semih3212

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

https://www.claude-enterprise.com/

Bu yukarıda yazmış olduğum web site hakkında kısıtlı bilgiyle sahibim. Bir arkadaşım bu siteden kazanç elde edilebileceğini söyledi ve fazla detay vermeden siteye başlangıç ücreti olarak hiç de cüzzi olmayan bir miktarı yatırmamı istiyor. Acaba Technopat Sosyal sakinleri olarak siz detaylı bilgiye sahip misiniz? Diye sormak istedim.

İyi günler dilerim,

Son düzenleme:
Site ne kadar güvenlidir emin değilim ama Link'i VirusTotal'e attım, temiz çıktı. Kendimde girdim siteye. (hiç girmediyseniz diye söylüyorum.)

Site ne kadar güvenlidir emin değilim ama Link'i VirusTotal'e attım, temiz çıktı. Kendimde girdim siteye. (hiç girmediyseniz diye söylüyorum.)
Siteye girip üye oldum. Hatta müşteri hizmetleri serviside mevcut . Fakat ordan bilgi talep ettiğimde herhangi bir bilgi paylaşmadılar . Onlarında beni yönlendirdikleri başlangıçta istenilen tutarı yatırmam şeklinde . Bende açıkçası bilgi eksikliğinden kaynaklı olarak pekte sıcak bakamıyorum . Yine de sormak istedim . Nedir ?, nasıldır ?, işin işleyişi, kullandıkları sistem vs.

Siteye girip üye oldum. Hatta müşteri hizmetleri serviside mevcut . Fakat ordan bilgi talep ettiğimde herhangi bir bilgi paylaşmadılar . Onlarında beni yönlendirdikleri başlangıçta istenilen tutarı yatırmam şeklinde . Bende açıkçası bilgi eksikliğinden kaynaklı olarak pekte sıcak bakamıyorum . Yine de sormak istedim . Nedir ?, nasıldır ?, işin işleyişi, kullandıkları sistem vs.
İnternette biraz araştırma yaptım ama onun üst şirketiyle ilgili bir bilgi de yok tam olarak bende kararsız kaldım şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı