Claw-fingertip arası mouse önerisi

sansar3406

Femtopat
Daha fazla  
Elim 17, 5-18 cm civarı, genelde küçük fareler seviyorum ama çok da küçük olmasın. Bu sefer elim mouse Pad'e çok sürtüyor.

Aslında ben fingertip kullanıyorum diyebilirim ama avcumun içini fareye yaslıyorum, yani claw fingertip karışık diyebilirim.

Bütçe sınırı yok, genelde CS2 Valorant tarzı oyunlar oynuyorum, aklımda Sora V2 var ama sizin önerileriniz nedir?

@belirsizz @WerBeastDu

Son düzenleyen: Moderatör:

Alalı 1 ay oldu neredeyse bende Valorant oynuyorum mis gibi kesinlikle öneriyorum.

Bütçe sınırım olmadığından daha iyi bişey olabilir diye düşünüyorum ama bunuda değerlendiririm teşekkürler.

Bu mouse biraz büyük değil mi özellikle benim kullanım türüm için?

Şahsen ben de senin gibi kullanıyorum, bana da sosyalde sizin elinize uygun değil dediler, hatta arkadaşım da benimle aynı tutuşa sahip gitti Superlight 2 aldı ama ben hala V3 Pro almayı planlıyorum.

Şahsen ben de senin gibi kullanıyorum, bana da sosyalde sizin elinize uygun değil dediler, hatta arkadaşım da benimle aynı tutuşa sahip gitti Superlight 2 aldı ama ben hala V3 Pro almayı planlıyorum.
Evet ama büyük değilmi benim elime viper v3 daha uygun olmaz mı yada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…