Kaan BRT
Kilopat
Fare ve fare pad önerisi istiyorum bütçem toplam 5.000 TL civarlarında. CS2 oynuyorum onun dışında çok da kullanmayacağım zaten. Elim ortalama boyutlarda. Fare Kablosuz olmalı RGB olup olmaması fark etmez açıkçası. Fare pad boyutu ve materyali hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası fakat genel olarak kütüphanede kullanacağım için fazla büyük olmamalı.
Son olarak birkaç yerden duyduğum önerileri ekleyeyim. Farklı öneriniz varsa bekliyorum.
wraithesports.com
wraithesports.com
Bu arada el boyutum 18-9 şeklinde.
Son olarak birkaç yerden duyduğum önerileri ekleyeyim. Farklı öneriniz varsa bekliyorum.
RAWM SH01 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Bu arada el boyutum 18-9 şeklinde.
Son düzenleme: