Claw, palm arası tutuş için mouse önerisi

Bütçe
7000

Bruth

Hectopat
Merhaba,

Razer Viper V2 Pro kullanıyordum. Scroll bozulmasından dolayı iade ettiler. Fareden çok memnundum hatta aldığım yerde aynı ürün olsa direk değişim yaptıracaktım fakat olmadığı için iade almak zorunda kaldım. Şimdi bütçemi arttırım farklı bir mouse da alabilirim Viper V3 Pro, gxs 2, Beast X Max tarzı bir mouse düşünüyorum. Claw palm arası bir tutuşum var.
Şimdiden teşekkürler.

Eğer Viper V3 Pro alabiliyorsan onu al derim,güzel mouse.

O konu hakkında bir bilgim yok ancak redditte bu sorunla alakalı bir konu buldum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kronik olup olmadığından emin değilim.

Sanırım böyle bir kronik sorunu yok gibi duruyor. Başka benzer scroll sorunu yaşadığını söyleyen bir kullanıcı bulamadım.

Bende denk gelmedim genelde çözüldüğü yönünde cevaplar. Peki logi ile arasındaki fiyat farkına değer mi ? deneyimledin mi ikisinden birini ? Wraith'ede çok bulaşmak istemiyorum biraz ön yargım var.

Bende denk gelmedim genelde çözüldüğü yönünde cevaplar. Peki logi ile arasındaki fiyat farkına değer mi ? deneyimledin mi ikisinden birini ? Wraith'ede çok bulaşmak istemiyorum biraz ön yargım var.
Yani bana kalırsa bence GXS 2de güzel bir mouse. Bu seviyede ikiside alınabilir genelde razer viper v3 proyu daha çok övüyorlar ama aralarındaki farklar neler pek bilmiyorum doğrusu. Bende GXS 2 almayı planlıyorum razer ürünleri zaten biraz gereksiz pahalı oluyor genelde.

Palm tutuşum var da V3 var bana çok rahat geldi öneririm 6-7 saat aralıksız oynuyorum ağrı yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…