BerkeAKY Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 Halihazırda Aerox 3 Wireless kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum. Arkadaşlarım Logitech G PRO X Superlight 2, Lamzu Atlantis Pro Mini, Pulsar feinmann F01 öneriyorlar. Beni uzun bir süre götürecek bir mouse arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2025
Halihazırda Aerox 3 Wireless kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum. Arkadaşlarım Logitech G PRO X Superlight 2, Lamzu Atlantis Pro Mini, Pulsar feinmann F01 öneriyorlar. Beni uzun bir süre götürecek bir mouse arıyorum.
luxruffy Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 318 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #2 Bütçe belirtir misiniz?
BerkeAKY Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #3 luxruffy dedi: Bütçe belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe sıkıntısı yok yani 12 bin civarına çıkarım.
luxruffy dedi: Bütçe belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe sıkıntısı yok yani 12 bin civarına çıkarım.