Claw tutuş için 5000TL fare önerisi

Bütçe
5000

pokin

Femtopat
Daha fazla  
Logitech G PRO X Superlight 2 veya Razer DeathAdder V3 Pro arasında kaldım. Ağırlık vs. çok umurumda olmayan şeyler bilek oynarken en rahat hangisi götürür karar veremedim başka mouse fikirlerinede açığım ama elim biraz büyük o yüzden elimi kavrayacak bir şey lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G PRO X Superlight 2 kullanmadım fakat bir kesim övüyor bir kesimde çok gömüyor Razer DeathAdder V3 Pro yerine ben olsam viper v2 pro tercih ederdim fakat elim büyük demişsiniz lamzu atlantis, sora v2, wlmouse beast x max(bütçenizi aşıyor) bu mouse'lar da büyük eller için uygun sayılmaz tam olarak ama mouse boyutlarına bakıp elinizin boyutları ile karşılaştırmakta fayda var bu bütçede en iyi mouse'lar bunlar denilebilir

bütçeyi aşabilirim sıkıntı olmaz dediğiniz mouse ları da inceledim biraz hafif gibi gördüm high sens oynayan biri olarak kontrol edebileceğimi sanmıyorum (şu anki mouse um 40 gr ) elimin 20 cm uzunluğu vardır aşağı yukarı baktığımda gene rahat edemiyeceğimi düşünüyorum biraz zor bi seçim

Şu anki mouseniz 40 gr ise hiç sıkıntı olmaz bu Mouse'lar da 39 gram falan boyut olarak ise şu anki mouse'niz ile karşılaştırıp bir fikir sahibi olabilirsiniz ben wlmouse Beast X'in ilk versyionu 4K versiyonunu kullanıyorum 70 kablo ile 80 gr falan olan bir Mouse'dan geçtim düşük hassasiyet kullanmama rahmen aimimi başlarda etkiledi fakat zaman içinde alışıyor insan özellikle başlarda çok daha iyi flick atıyordum fakat uzak mesafede ki Fight'larda adama vuramıyordum resmen çok ufak hareket ettirmeye çalışıp fazla ettiriyordum

gidip baktım kullandığım mouse uzunluk 10cm enide 5 gibi duruyor inanın ki hafif mouse a gectigimden beri adam vuramiorum 800 dpi 0.482 sens le oynuodum yücelik elo bile çok zorluor 15 anca vuruorum baktığımda DeathAdder elime uyacağını düşünüyorum şu anki mouse sanki oyuncak gibi gelior

katılıyorum aslında ya bu kadar hafif de biraz abartı oluyor apex, osu gibi oyunlarda daha iyi oluyor fakat valorant cs gibi oyunlarda 50 gr mouse yeterli bence hem rahat hem aşırı hafif değil

Superlight 2 alınmaz. 1 ay öncesine kadar 500₺'ye satılan Steelseries Prime malzeme kalitesi bile daha iyi.
DeathAdder V3 Pro güzel lakin o da gerekiz zamlandı.
Bütçe yeterse Beast X Max en mantıklı tercih.

bende önerdim fakat arkadaşın eli büyük ve fazla hafif mouse istemiyormuş bunlar arasında en büyük mouse gördüğüm kadarı ile DeathAdder V3 Pro gibi duruyor

discrod linki atmak yasak mı bilmiyorum fakat swarcow isimli youtuber'ın discordu var orada ki arkadaşlara da bu bütçede DeathAdder V3 Pro'den kaliteli büyük el mouse var mı diye sorabilirsin

Claw ile rahat etmeme ihtimali az da olsa var. Ayrıca hafif fare rahatsız edecek bir şey değil.
Ağır istiyorsa ucuz ürünlere baksın. Sensör falan artık önemsiz zaten. MCU iyi olsun yeter.
DeathAdder V2 X bile Viper V3 Pro ile aynı MCU'yu kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…