Claw olarak memnun olduğum ve F/P oranına göre güzel cihaz ATK Dragonfly A9 Ultra öneririm hem de bataryası 500 mAh olduğundan şarj sıkıntısı çekmezsiniz. Scyrox V6 da şayet öneririm fakat ikisini de denemiş biri olarak kesinlikle ATK A9 Ultra süper.
1000 lira butcede onerilen mouselar supermis . A9 diye ovdugunuz mouse qc olarak les Ultra modeli harici alinmaz. Scyrox ise kendi fiyat bandinda bile en iyisi degil suan.
Dostum 1. si bütçeyi görmedim en başta ilk öneren arkadaş scyrox önerdiğinden bütçeyi ona göre ayarladım. Ayrıca Ultra modelini önerdim zaten biraz daha dikkatli okumanızı öneririm.
Dostum 1. si bütçeyi görmedim en başta ilk öneren arkadaş scyrox önerdiğinden bütçeyi ona göre ayarladım. Ayrıca Ultra modelini önerdim zaten biraz daha dikkatli okumanızı öneririm.
1000 lira bütçeye kablosuz fare öneremem en azından MCU'sundan kaynaklı problemli modeller fazladır. Kablolu olarak https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,643864689.html . Ama bana kalırsa bütçeyi arttırarak ATK Dragonfly A9 modellerinden birine kayabilirsin. Kafamda soru işareti kalmasın diyorsan bütçenin 2500 ü zorlaması lazım yoksa.