Uzunluğu bakımından kısa olması, şişman olmasını istiyorum. Pençe şeklinde tutuyorum. Bütçesi önemsiz böyle bir mouse öneriniz varsa yazabilirsiniz. G102, G300s, Razer Viper Mini, Corsair Katar Pro XT modellerini denedim önermeyin.
Dostum merhabalar, kısa olması ve önemsiz bütçe göreceli kavramlardır. Bütçeyi geçtim el boyutunu tahmini bir şekilde belirtir isen daha sağlıklı önerilerde bulunabiliriz.
Dostum merhabalar, kısa olması ve önemsiz bütçe göreceli kavramlardır. Bütçeyi geçtim el boyutunu tahmini bir şekilde belirtir isen daha sağlıklı önerilerde bulunabiliriz.
En ucuz Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz 811 TL'ye geliyor fakat ürün yurtdışından geliyor. Vergi masrafı da var. Diğer 1000 TL'ye satan satıcılardan almak daha mantıklı.
En ucuz Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!