Claw tutuş için mouse önerisi

Hocam sorun yaşayanlara bakarsanız. Nisan 4 ve 20 arasında çoğu kişi ATK bile ürünü Twitter'da 30 Nisan itibarıyla duyurdu. Bu adamlar daha ürün duyurulmadan aldılarsa sizce normal değil mi?

Satışa nisan ayında sundular bu arada pardon Mart sonu duyuruldu. Resmi satışa nisan sonuna doğru başladılar kendi sitelerinden.

Hocam sorun yaşayanlara bakarsanız. Nisan 4 ve 20 arasında çoğu kişi ATK bile ürünü Twitter'da 30 Nisan itibarıyla duyurdu. Bu adamlar daha ürün duyurulmadan aldılarsa sizce normal değil mi?
Haklısın hocam belli zaten ilk üretim oldukları. O yüzden fazla hatalı ürün çıkması da normal ama wraithin sattıklarının da ilk üretim olmadığı konusunda bilgi var mıdır mesela?

Haklısın hocam belli zaten ilk üretim oldukları. O yüzden fazla hatalı ürün çıkması da normal ama wraithin sattıklarının da ilk üretim olmadığı konusunda bilgi var mıdır mesela?
Stoklar sürekli yenileniyor, bayağı popülerleştiler. Araya yeni versiyon kaynamıştır bile.

Stoklar sürekli yenileniyor, bayağı popülerleştiler. Araya yeni versiyon kaynamıştır bile.
Kesin bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim hocam o konuda. İlk üretim oldukları konusunda da kesin bir bilgi görmedim zaten ama dediğim gibi aynı fiyatlarda yakın kalitelerde ürünler varsa ona yönelirdim şimdilik. İlla gpx shape denemek isteyen varsa deneyebilir şansını, kesin olarak sorunlu ürün gelecek diye bir şey yok zaten.

Haklısın hocam belli zaten ilk üretim oldukları. O yüzden fazla hatalı ürün çıkması da normal ama Wraith'in sattıklarının da ilk üretim olmadığı konusunda bilgi var mıdır mesela?

Wraith ön siparişe nisan sonu başladı. ATK'nın kendi sitesinden ilk ürün satışı ile beraber. Bozuk alan arkadaşların çoğu daha ATK resmi şekilde ürünü satmaya başlamadan alanlar.

Uzun süredir piyasada, herhangi bir kroniği olduğunu görmedim.

ASUS Keris ace 2 ile kıyaslarsak sizce maya X mi?
ASUS marka adı olarak daha güven veriyor.
Şu an 3 mouse arasında kaldım.
Maya X, ASUS Keris ace 2, Razer DeathAdder V3 Pro.

ASUS Keris ace 2 ile kıyaslarsak sizce maya X mi?
ASUS marka adı olarak daha güven veriyor.
Şu an 3 mouse arasında kaldım.
Maya X, ASUS Keris ace 2, Razer DeathAdder V3 Pro.

Maya X daha kaliteli bir model, Keris Ace 2 de çok iyi ancak o biraz daha marka algısı. Bu iki seçenek arasında sizin seçiminize göre alın yani Keris Ace 2 de kötü bir model değil. Ben olsam Maya X veya OGM V2 Pro alırdım.
Relaxed Claw tutuşum var, bana göre OGM V2 Pro bana daha uygun mesela. Helios II Pro S kullanıyorum bizzat Relaxed Claw ile gayet rahat ancak el ölçülerim 17’ye 10.
“Bana hangisi daha rahat gelir” diye düşünüp onu tartışın, o her şeyden çok daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…