Maya X daha kaliteli bir model, Keris Ace 2 de çok iyi ancak o biraz daha marka algısı. Bu iki seçenek arasında sizin seçiminize göre alın yani Keris Ace 2 de kötü bir model değil.
Sorun değil hocam istediğinizi sorabilirsiniz, zamanında ben de birilerini çok darlamıştım bu konudaHocam aslında benim icin önemli olan şu;
3 model icin de 2. el ürün bulabildim maya X için kronik olmadığından bahsettiğiniz için güzel fiyatlar da çok fazla seçenek var;
4-8k arasında Valorant da yüksek elolar da sorun yaşamayacağım mouse olsun istiyorum bu yüzden aslında bu kadar çok soru soruyorum kusura bakmayınız.
Maya Xden yana tercih edeceğim gibi duruyor.
Sorun değil hocam istediğinizi sorabilirsiniz, zamanında ben de birilerini çok darlamıştım bu konuda
4-8K arası dediğiniz polling rate ise polling Rate'e göre Mouse almanızı önermem.
Çoğu oyunun oyun motoru kabiliyeti 8 ve 4K gibi polling rate değerleri için o kadar da uygun değil ve bu dizi daha da yavaşlatır oyunda.
2K Hertz kullanmak en mantıklısı. Örneğin, Unreal Engine 5 ile yapılan oyunlarda 500 Hertz üstünün Stuttering, Düzensiz fare hareketi ve FPS düşüşünü arttırdığı rapor edilmiş. 1000, 2000 Hertz gibi değerlerde böyle bir şey tabii olacağını düşünmüyorum ancak 8000 Hertz gereğinden yüksek bir değer ve bunları ciddi manada arttıracaktır. Bu sadece UE5 oyun motoru için değil, çoğu oyunda geçerli.
Kaynak;
Mouse Polling Rates and Performance :: Marvel Rivals General Discussions
I've been experiencing crazy stutters with a high polling rate consistently (4000hz+) Is anybody else experiencing a similar issue? Also quick tip for anyone having a hard time running the game, use TAUU at a low percent! It doesn't affect the visuals that much if you're really just looking for...steamcommunity.com
Bu yüzden Polling Rate'e bakarak mouse alınmamalı, pil ömrü de 8 katı azalıyor 8000 Hertz'de yani inanılmaz bir azalma.
2K Hertz olarak kullanın geçin bana kalırsa, ben de öyle yapıyorum.Razer da 8K da internet kafede 6 ay oyun oynadım farklı mouse kullanmadığımda yağ gibi aktığını düşünüyordum ve sadece Valorant oynuyorum 4K Hertz yeterli ve çok bile muhabbetini duydum. 8K hala stabil değil bunu biliyorum elimde G305 var sanırım bozuldu arada sensörü gidiyor. O yüzden güzel bir şey almak istiyorum ama bütçe de sınırlı
2K Hertz olarak kullanın geçin bana kalırsa, ben de öyle yapıyorum.
Lamzu Maya X güzel gibi duruyor ilandaki temiz.
Tamamdır hocam hayırlı olsun şimdiden, OGM V2 Pro’yu da inceleyin isterseniz.3 farklı ilan aklımda satıcıları ile iletişime geçip satın alıp geliyorum inceleme hakkında bilgi vereceğim veee 4K Hertz ile 2K Hertz'de deneyip psikolojik açıdan da yorum yapacağım
Tamamdır hocam hayırlı olsun şimdiden, ogm V2 Pro'yu da inceleyin isterseniz.
Hocam aslında benim icin önemli olan şu;
3 model icin de 2. el ürün bulabildim maya X için kronik olmadığından bahsettiğiniz için güzel fiyatlar da çok fazla seçenek var;
4-8k arasında Valorant da yüksek elolar da sorun yaşamayacağım mouse olsun istiyorum bu yüzden aslında bu kadar çok soru soruyorum kusura bakmayınız.
Maya Xden yana tercih edeceğim gibi duruyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...irimleri-lamzu-maya-x-8k-gri-1240815122/detay bu ilan da bayağı temiz hoşuma gitti satın alabilirim.
O da yine tercihe bağlı, daha iyi denmez ama özellikle dokusu bayağı iyi duyduğum üzere, buzlu gibi.Hocam aklımı çelmeyin lütfen kararsız biriyim zaten.
Kalite olarak daha iyi diyorsanız araştırabilirim.
Hocam belirli fiyatın üstünde cidden pazarlama stratejisine dönüyor olay. Bütçeniz varsa MayaX 2. el tabii alabilirsiniz ama direk modele karşı ilginiz olması lazım bana kalırsa. 3000TL bandında çok Solid opsiyonlar varken özellikle. Polling Rate takılacağınız en son şey olsun. Scyrox'lar bana uyan tür fareler değiller o yüzden hani ben önermiyorum çünkü benim kullanmayı tercih ettiğim tür değil ama Tercih ediyorsan bakabilirsin.
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Önemli Not: A9 ve A9 Plus modellerinde bulunan tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamiyle çözülmüş...wraithesports.com
2. el bakacaksanız arkadşın dediği gibi OGM Pro V2'de seçilebilir.