Claw tutuş kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1500

tamirciduck

Femtopat
Daha fazla  
1500 TL bütçem var. Kablosuz olması gerekiyor. Genelde LoL veya rekabetçi oyunlar oynarım. Claw tutuyorum fareyi. Maksimum 1600 zorlarım. O kadar.

Herkes kronik çift tıklama sorunu var diyor doğru mu?

@Mantar09 sizde önerir misiniz hocam.

Atılan mouse'u İyzico+parolapara kampanyaları ile alırsan sana gelişi 500TL olur.
Kampanyanın nasıl yapılacağını daha önce anlatmıştım direkt o mesajı bırakıyorum:
İyzico hesabı açıp onaylıyorsunuz ve "500TL Kazan" adlı ilk ödemede 500TL cashback veren kampanyaya katılıyorsunuz.
Parolapara hesabı açıp kimlik doğrulaması yapıyorsunuz (18 yaş ve üzeri yapabilir, eğer yaşınız 18 değilse bile anne,baba veya herhangi bir akraba & arkadaş ın adına yapabilirsiniz) zaten parolaparada ilk ödemede 400TL cashback veriyor.
Wraith'ten mouse'u sepete ekleyin ve "iyzico ile öde" seçeneğini seçin, orda telefon numaranız ile İyzico hesabınız olduğunu onaylıyorsunuz ve sizi istediğiniz kart ile ödeme yapabileceğiniz ekrana atıyor. Burda ise oluşturduğunuuz parolapara sanal kartı seçip onunla ödeme yapıyorsunuz ve kampanyalar kombo olmuş oluyor (alacağınız ürünün ücretini parolapara hesabınıza yükleyeceksiniz, daha sonra gelen cashback miktarını ana hesabınıza aktarabilirsiniz. İyzico kısmında gelen cashback doğrudan hesaplara aktarılmaz o yüzden önce İstanbul kart hesabına yükleyip ordan hesabınıza çekebilirsiniz)
Ayrıca bu kampanya Wraith Esports,Gaming.gen.tr,pckolik.com ve İtopya da geçerli bu 4 siteden beğendiğiniz Mouse veya herhangi bir üründe kullanabilirsiniz (daha pek çok yerde geçerli ama adam gibi bilgisayar satıcıları olarak bu dördü var)

Herkes kronik çift tıklama sorunu var diyor doğru mu?

@Mantar09 sizde önerir misiniz hocam.

R1'lerde kronik sorun yok hocam tam tersi gayet sorunsuz bir mouse aslında bu fiyatta en mantıklı seçenek fakat indirimde iken bu ürün çok daha iyi olur
Fantech Helios II XD3V3 1K PixArt paw 3395 26k DPI 650 IPS 53 gr. Kablosuz oyuncu mouse 2.399 TL yerine 1.579 TL.

R1'lerde kronik sorun yok hocam tam tersi gayet sorunsuz bir mouse aslında bu fiyatta en mantıklı seçenek fakat indirimde iken bu ürün çok daha iyi olur.
Fantech Helios II XD3V3 1K PixArt paw 3395 26k DPI 650 IPS 53 gr. Kablosuz oyuncu mouse 2.399 TL yerine 1.579 TL.

R1 satın aldım normalde bunu alacaktım ancak birkaç sorun çıktı diyelim :)

R1 de mi sorun çıktı hocam.

Yok maddi anlamda :D yarın veya bugün elime ulaşacak.

R1'lerde kronik sorun yok hocam tam tersi gayet sorunsuz bir mouse aslında bu fiyatta en mantıklı seçenek fakat indirimde iken bu ürün çok daha iyi olur.

Hocam mouse yi aldım ancak hangi ayarları açmam lazım pek anlamadım. Bir de şarjını nereden görebilirim biliyorsanız tabii.

@Mantar09 hocam bir bakar mısınız?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-25 205717.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-25 205717.png
    464 KB · Görüntüleme: 22
  • Ekran görüntüsü 2025-06-25 205724.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-25 205724.png
    429,4 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri