Claw tutuş mouse önerisi

Bütçe
1600-2400

kaanmrg

Centipat
Daha fazla  
Güncel claw tutuş mouse önerisi. Ergonomik olmasın 50-60 euro bütçem var Almanya'da yaşıyorum (Türkiye'ye gelmeyen marka önerebilirsiniz). Teşekkürler.

Bunun dışında bütçen varsa Syrox V6 tercih edebilirsin. Almanya'ya satışuı nasıl oluyor bilmiyorum.

Razer olanı da ürün olarak önerdim.

Bunun dışında bütçen varsa Syrox V6 tercih edebilirsin. Almanya'ya satışuı nasıl oluyor bilmiyorum.

Razer olanı da ürün olarak önerdim.
Çok teşekkür ederim.Bu razerın şarj etme işlemi nasıl oluyor pil kullanıyor diye okumuştum hangi çeşit pil lazım ve sürekli değiştiriyor muyuz?

Çok teşekkür ederim.Bu razerın şarj etme işlemi nasıl oluyor pil kullanıyor diye okumuştum hangi çeşit pil lazım ve sürekli değiştiriyor muyuz?
Pil kullanılıyor evet. 1000HZ'de 280 saat kullanım süresi sunuyor. Eğer Hyperpolling dongle alırsanız da 4000hz'de 60-80 saat civarı kullanım sunuyor. (Dongle Pahalı) Pilli. Pil bitince çıkar tak devam et tarzı. Şarj etmenize gerek olmuyor.

Almanya için Maxgaming sitesi üzerinden Zaopin ve VXE R1 Pro max gibi farelere bak.
Teşekkürler,siz ne kullanıyorsunuz?

Pil kullanılıyor evet. 1000HZ'de 280 saat kullanım süresi sunuyor. Eğer Hyperpolling dongle alırsanız da 4000hz'de 60-80 saat civarı kullanım sunuyor. (Dongle Pahalı) Pilli. Pil bitince çıkar tak devam et tarzı. Şarj etmenize gerek olmuyor.
Anladım yani donglesız 1 k hz 280 saat baya iyimiş ben 1k ile 4 k arasında çok bir fark hissemiyorum bilmem sizin içinde öyle mi ?

Teşekkürler,siz ne kullanıyorsunuz?

Anladım yani donglesız 1 k hz 280 saat baya iyimiş ben 1k ile 4 k arasında çok bir fark hissemiyorum bilmem sizin içinde öyle mi ?
Ben hafif farkı hissediyorum. Daha smooth oluyor mouse bu elimin aşırı hassas olmasıyla alakalı. Yıllardır aynı ayarlarda hep benzer tarzda ekipmana geçince bunu anladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı