Claw's CrossFire Air V1 mouse alınır mı?

Bütçe
2000
Dostum Wraith'in ürünleri gayet kaliteli ürünler. Ne kadar olmasını bekliyorsun? Bu arada düzgün konuş karşında arkadaşın yok.

Bir sürü faresini klavyesini kullandım gram kalite yok. Satış sonrası destekleri de rezil ötesi. Hala W75 kullanıyorum 5 aydır ne sorunu çözdükleri var ne geri dönüşleri. F/P ürünleri mevcuttur evet ama bütün ürünleri kalitedir süperdir diye bir olay yok kendi fikrim. Ben yaşadıklarımdan dolayı bu kadar nefret biriktirdim belki de. Kimine göre güzeldir tercih meselesi tamamen. Bu arada seni ne rahatsız etti hakaret mi ettim sana ne oldu?

Bende şuan gram dediklerinden anlamıyorum. Wraith fanı değilim. Sadece diyorum ki Wraith güzel ürünler satıyor. Aldığın klavye gayet güzel ve kullanılabilir bir klavye. Ne gibi sorun var yazmamışsın bu arada.

Şunu da belirtmek isterim ki, senin aldığın üründen sorun çıkması gayet normal bir şey. Monitör alırsın sorun çıkar, mouse alırsın tıklamama gibi sorunlar çıkar falan filan. Yani klavyende sorun çıkması Wraith sitesinden ürün alınmaması manasına gelmiyor. Yani kısa olarak her şeyden sorun çıkabilir. Bu bir şans işidir.

Tekrardan söylüyorum. Az önce dediğin cümlede ''Wraith fiyatları şişiriyor'' diyorsun. Adam konu açmış 2000TL bütçesi var. Her yerde pahalı ürünler bulunmakta. O zaman onlarda mı fiyatları şişiriyor?

5 aydır kendi kendine basma sorunu mevcut space tuşuna basınca tutukluk yapıyor RGB'lerde problem var zibilyon tane sıkıntısı var anlayacağın. Sorun yaşanılabilir zaten hangi aldığımız ürün dört dörtlük olabilir. Asıl benim canımı sıkan zaten 5 aydır bir çözüme ulaşmamış olması. Yeni klavye yollayacaklarını söylediler yollamadılar. Ürünü yollayın bakalım dedim yollayacağım gün çok uzun sürede geri alırsınız yollamayın dediler. Mail atıyorum cevap yok arıyorum dönen yok.

Klavyeyi ilk aldığında böyle bir sorun var mıydı?

Vermiş olduğun mouse örneğine hiçbir lafım yok. Fakat genel olarak F/P ürünleri sattığını düşünmüyorum. Arkadaşın verdiği fiyat aralığında alınabilir evet gayet güzel bir mouse. Her yerde pahalı ürünler bulunmakta diyorsun da şu an ucuz bir şey kalmadı o çok başka bir konu.

Madem ucuz bir şey kalmamış o zaman demeyin ki ''Wraith ürünlerin fiyatlarını şişiriyor'' diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…