Lil Moresad Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Claw's CrossFire K1 klavye kullanıyorum. Klavyem tozlandı. Temizlemek istiyorum. Bu klavyenin tuşlarını neyle çıkartıp temizleyebilirim veya tuşları çıkartsam geri taksam bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2025
Arkadaşlar merhaba. Claw's CrossFire K1 klavye kullanıyorum. Klavyem tozlandı. Temizlemek istiyorum. Bu klavyenin tuşlarını neyle çıkartıp temizleyebilirim veya tuşları çıkartsam geri taksam bir sıkıntı olur mu?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 7 Nisan 2025 #2 Membrane klavye olduğu için biraz zorlayabilir ama elinizle çıkarabilirsiniz.
Lil Moresad Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #3 hadwiger dedi: Membrane klavye olduğu için biraz zorlayabilir ama elinizle çıkarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sonrasında tuşlarda herhangi bir deforme veya yalama oluşmaz mı?
hadwiger dedi: Membrane klavye olduğu için biraz zorlayabilir ama elinizle çıkarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sonrasında tuşlarda herhangi bir deforme veya yalama oluşmaz mı?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 7 Nisan 2025 #4 Lil Moresad dedi: Sonrasında tuşlarda herhangi bir deforme veya yalama oluşmaz mı? Genişletmek için tıkla... Çok kaba davranmadığınız sürece oluşmaz.
Lil Moresad dedi: Sonrasında tuşlarda herhangi bir deforme veya yalama oluşmaz mı? Genişletmek için tıkla... Çok kaba davranmadığınız sürece oluşmaz.
Lil Moresad Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #5 hadwiger dedi: Çok kaba davranmadığınız sürece oluşmaz. Genişletmek için tıkla... Bir taktiği falan var mı peki.
hadwiger dedi: Çok kaba davranmadığınız sürece oluşmaz. Genişletmek için tıkla... Bir taktiği falan var mı peki.