Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.298 Makaleler 2 Çözümler 40 Dün 19:06 #21 Burak Karabal dedi: Yok ya vallahi kablodan kurtulmak yeter diye düşünüyorum hem bazen yazı yazarken birçok tuşun eksik olmasından dolayı %60 klavye bozuyor beni eyvallah cansın. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende ekstra 75 olsun diye düşünüp aldım çoğunlukla. Görünüşü de çok güzel, daha ne olsun.
Burak Karabal dedi: Yok ya vallahi kablodan kurtulmak yeter diye düşünüyorum hem bazen yazı yazarken birçok tuşun eksik olmasından dolayı %60 klavye bozuyor beni eyvallah cansın. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende ekstra 75 olsun diye düşünüp aldım çoğunlukla. Görünüşü de çok güzel, daha ne olsun.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.849 Çözümler 54 Dün 19:08 #22 Deiinzz dedi: Vallahi bende ekstra 75 olsun diye düşünüp aldım çoğunlukla. Görünüşü de çok güzel, daha ne olsun. Genişletmek için tıkla... Bu adam çok haklı. Sen olmasan olmaz
Deiinzz dedi: Vallahi bende ekstra 75 olsun diye düşünüp aldım çoğunlukla. Görünüşü de çok güzel, daha ne olsun. Genişletmek için tıkla... Bu adam çok haklı. Sen olmasan olmaz