Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.218 Makaleler 5 Çözümler 20 Bugün 00:18 #31 Deiinzz dedi: Claws daha safe, ben memnunum bayağı. Genişletmek için tıkla... Garip bir şekilde kendi sitelerinde bu modeli göremedim ama belki alabilirim klavye ve fareyi kablosuza geçiresim var.
Deiinzz dedi: Claws daha safe, ben memnunum bayağı. Genişletmek için tıkla... Garip bir şekilde kendi sitelerinde bu modeli göremedim ama belki alabilirim klavye ve fareyi kablosuza geçiresim var.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.339 Makaleler 2 Çözümler 40 Bugün 00:23 #32 Itechin.g dedi: Garip bir şekilde kendi sitelerinde bu modeli göremedim ama belki alabilirim klavye ve fareyi kablosuza geçiresim var. Genişletmek için tıkla... Vallahi güzel ya ses kriterin falan yoksa okey yani.
Itechin.g dedi: Garip bir şekilde kendi sitelerinde bu modeli göremedim ama belki alabilirim klavye ve fareyi kablosuza geçiresim var. Genişletmek için tıkla... Vallahi güzel ya ses kriterin falan yoksa okey yani.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.218 Makaleler 5 Çözümler 20 Bugün 00:34 #33 Deiinzz dedi: Vallahi güzel ya ses kriterin falan yoksa okey yani. Genişletmek için tıkla... Hem klavye hem mouse sipariş ettim bakalım ikisi de claw pişman olacak mıyız?
Deiinzz dedi: Vallahi güzel ya ses kriterin falan yoksa okey yani. Genişletmek için tıkla... Hem klavye hem mouse sipariş ettim bakalım ikisi de claw pişman olacak mıyız?