Claws Nexsus X1 mouse alınır mı?

mehsel12

Centipat
Daha fazla  
Acayip şekilde ucuz nedense 300 şu an en ucuz olarak Akakçe de 300 TL olarak gözüküyor. Bununla alakalı konu açılmış ama cevaplayan olmamış tekrar sorayım dedim. Kullanan biri var mı nasıl alınabilecek düzeyde bir mouse mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acayip şekilde ucuz nedense 300 şu an en ucuz olarak Akakçe de 300 TL olarak gözüküyor. Bununla alakalı konu açılmış ama cevaplayan olmamış tekrar sorayım dedim. Kullanan biri var mı nasıl alınabilecek düzeyde bir mouse mu?
3 aya yakın süredir kullanıyorum. Mükemmel bir mouse fiyatına göre. Ben aldığımda 450 liraydı, ucuzlamış. 500 TL'ye kadar bütçeye kesinlikle bunu öneririm.

Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Bu fiyata alınabilecek en iyi şey. Başka bir şey bakmaniza gerek yok direk alın. Alırken tereddüt etmiştim markadan dolayı ama gerçekten iyi iş çıkarmışlar. Ama malzeme kalitesi bana pek hoş gelmedi. Yan tuslar falan içine göçecek gibi duruyor. Tabii bu fiyata çok bir şey beklememek lazım.

Vallahi bilmiyorum Akakçe'de stok bitmiş olarak gözüküyor vey6a farklı sebepten dolayı linke tıklanmıyor.
Attığım linkten alabilirsin, Nova V1 modelini yaklaşık 3 aydır kullanıyorum mükemmel bir mouse. Nexus da aynı şekilde güzel bir model.

Daha yeni nexus x1 i aldım. Elim küçük ve bana tam oturuyor eli büyük olanlar için belki küçük gelebilir. Kendi software i de bulunmakta tuş, led, dpi gibi ayarlar için. Şu an memnunum, uzun kullanımdan sonra buraya merak edenler için minik bir inceleme bırakabilirim/sorularınıza cevap verebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı