Claws Nexsus X1 mouse alınır mı?

ürünü 3 gün önce aldım ama ürünün yazılımı açılmıyor ve drag click yok çakma göndermişler sanırım orjinal ise alınabilir ve değer

Nasıldır hocam alınır mı ?

İnceleme sonucunuz nedir hocam.

2 Aydır kullanıyorum, Malzemesi en iyi değil diyenler görmüştüm, beni rahatsız etmedi fakat bu fiyata malzemeyi öne koymanın mantıklı olduğunu da düşünmüyorum, fiyat performans sonuçta. Mouse çok küçük değil ama çoğu Mouse'dan daha küçük/ince eliniz büyükse rahat hissettirmeyebilir. Yan butonlardan çok orta mouse tuşu biraz içe göçük ve hassas gibi hissettirdi başta, fakat kullandıkça alıştım ve şu ana kadar bir sorun olmadı. Kolayca ayar değiştirebildiğiniz bir driverı da var. Benim için gayet iyi bir mouse olduğunu ve aldığımdan pişman olmadığımı söyleyebilirim eğer başka bir alternatifiniz yoksa bir kullanın, deneyin derim.

Mesela CS falan oynarken sens düşürünce takılma vesaire oluyor mu?

Farenin sensörü çok kötü. Bütçe en fazla kaç olur?

çok sonradan mesaj attım fakat ben bu mouse u 1 yıldır kullanıyorum max 1 kere vurdum benim modelim claws nexus x1 ve bu fiyattına göre aldığım en iyi mouse tam bir fp 1000hz olduğundan sağa sola hızlı bir şekkilde döndürdüğünde takılmıyor valorantda iyi performans sergiler 12800 dpi rahatlıkla yazılımdan ayarlayabiliyosun renkler sadece ana renkler güzel oluyor renk karıştırınca biraz kafası karışıyor rgb lerin hala almayan varsa ve ucuz bişeey arıyorsa benimki gibi 2 kapaklı nexus x1 alabilir beyazla siyah renkleri iyi düşünmüşler bayağı bi seçenek sunuyor ve çok da ağır gelmedi elime hafif mouse kullanmışlığım vardır bu fiyata göre gerçekten fp makina mıknatısları sağlam kendisi sağlam ve kaliteli hissettiriyor bence alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…