Claw's Nexus Air vs Fantech Kanata.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
A9 ve A9 Plus modellerinde yaşanabilen tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamen çözülmüş olacaktır. Mouse...wraithesports.com
Arkadaşım kullanıyor çok güzel, ben şu anda Rampage Smx-r89 X-pike Kablosuz Mouse kullanıyorum (pek güzel değil) yazın bende yenisine geçeceğim ama bunu almayacağım, 3k bütçe ile alacağım almışken 5 yıl gidecek birşey almak istiyorumSiyah olsaydı iyi olurdu hocam beyaz sevmiyorum. Teşekkürler yine de.
Benim paylaştığım iki mouse hakkında görüşleriniz neler kullandığınız oldu mu?
Siyah istediği için tamda bunu atacaktım, güzel öneri hocamKendim Lenovo Legion M300s kullanıyorum tercih ederim.![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Eğer fareye su falan dökülme ihtimali yoksa Glorious Model O önerebilirim.
Fantech kanata da güzel mouse onu da alabilirsiniz.
Ama claws nexus Air'in aynı donanımlara sahip olan sadece kablolu olan modeli 300 TL olduğu için onu tavsiye etmiyorum.
Kendim Lenovo Legion M300s kullanıyorum tercih ederim.![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Eğer fareye su falan dökülme ihtimali yoksa Glorious Model O önerebilirim.
Fantech kanata da güzel mouse onu da alabilirsiniz.
Ama claws nexus Air'in aynı donanımlara sahip olan sadece kablolu olan modeli 300 TL olduğu için onu tavsiye etmiyorum.
Nexus Air kullanan biri olarak aynı özelliklerde olduğunu nereden çıkarıyorsun sensör farkı var.
Nexus Air de PAW3325 sensör var pek anlamadığın belli.
Pek anlamadığın belli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.