Gabriel Barsch
Picopat
Normalde Rampage Miracle M.2 125 Hz 6400 DPI kullanıyorum. Bu mouse 1K Hz ve 12K DPI yanlış bilmiyorsam. Alınır mı? Basış hissiyatı, malzeme kalitesi iyi mi? Sorunu var mı?
Normalde Rampage Miracle M.2 125 Hz 6400 DPI kullanıyorum. Bu mouse 1K Hz ve 12K DPI yanlış bilmiyorsam. Alınır mı? Basış hissiyatı, malzeme kalitesi iyi mi? Sorunu var mı?
Hocam sizce kullandığım rampageden iyimidir bu?.Bugün aldım 5 6 saattir kullanıyorum memnunum fiyatı da çok iyi bence alınır forumda da önerilen bir mouse zaten.
Hocam sizce kullandığım Rampage'den iyi midir bu?
İlk siparişe özel 300 liraya düşüyor kargo dahil 400 liradan yarın almayı düşünüyorum.
Hocam bende aldım şuanda sipariş ettim inşallah memnun kalırım siyah renk kalmamış galiba ondan beyazını aldım.
İlk siparişe özel 300 liraya düşüyor kargo dahil 400 liradan yarın almayı düşünüyorum.
Hocam bende aldım şu anda sipariş ettim inşallah memnun kalırım siyah renk kalmamış galiba ondan beyazını aldım.
Neyyy 800 lira mı ?.çok vermişsiniz hocam ilk siparişe özel 100 lira indirim uyguladı hepsiburada bir de.Bedavaya gelmiş keşke bende böyle alsaydım Amazon'dan 800 TL'ye aldım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.