Claw's Nexus X1 alınır mı?

Alınır. YouTube'da oyuncu karargahı adlı kanal bunun incelemesini yapmıştı. Giriş seviye ile orta seviye arası bir sensörü var.

Bana da forumda bu markanın modellerini önerdiler araştırdım.

Nexus X1, Nova V1, Titan X1, Corssfire V1 modelleri var, modeller donanım olarak aynı sadece tasarımı değişiyor. Arkadaşın bahsettiği kanalın videosu bu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınır. YouTube'da oyuncu karargahı adlı kanal bunun incelemesini yapmıştı. Giriş seviye ile orta seviye arası bir sensörü var.
Sizce bu modellerden hangisi alınmalı, tutuşum Palm ile Claw arası bir şey?

Dosya Ekleri

• 1646236697647.png
    110,2 KB · Görüntüleme: 32
Rekabetçi oyunlar için en iyi modeli nedir?

Rekabetçi oyunlar için en iyi modeli nedir?
Arkadaşında dediği gibi teknik özellik olarak hepsi aynı fakat Nova V1 modeli bir adım daha önde. Mouseları inceleyen kanalın admini bu modeli önermiş, ele daha iyi oturması yönünden.

Arkadaşında dediği gibi teknik özellik olarak hepsi aynı fakat Nova V1 modeli bir adım daha önde. Fareleri inceleyen kanalın admini bu modeli önermiş, ele daha iyi oturması yönünden.

Dış görünüş olarak Nova1 biraz kayık görünüyor ama videoda da dediği gibi yüzük parmağı ve serçe parmağı için yer yapılmış. Gayet güzel düşünülmüş ama ben yine görünüşe takılmış durumdayım, arada kaldım. Hepsiburada'da en çok satan Nexus ve Crossfire modeli.

Ben galiba nexus alacağım çok güzel duruyor ya kararsızım.

Yani sonuçta herkesin rengi ve zevki farklı orası tartışmasız fakat bunlar fason üretim fazla detay/kaynak yok beğendiğiniz modeli alın gitsin. Teknik detaylar ve özellik olarak birbirinden üstünlüğü yok dediğim gibi.

Ben galiba nexus alacağım çok güzel duruyor ya kararsızım.

Ben modeller arasında kaldım. Hepsiburada'da en çok satan kapağı değişen Nexus ama tasarım ve kullanım kolaylığı olarak incelemelerde önerilen CrossFire ve Nova

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…