Genel Markalar Claw's Raze Rgb Yazılım & Harici G-makro Tuşlu - Lazer Baskılı Özel Abs Materyal - Örgü Kablolu Mem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Fiyatına göre güzel bir klavye çoğu sitede 500-700 arası ama Trendyol'da 389 TL. Kendime hediye geldi kullanıyorum ve rahat bir klavye kesinlikle bu fiyata değer.
KB488L'yi kullanıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Klavyenin 2 eksisi var birincisini yukarıda hocam söylemiş zaten karanlıkta klavye gözükmüyor ışıklandırma olmasına rağmen çünkü harfler saydam değil. 2.si klavye biraz fazla büyük. Onun dışında 1.5 senedir aralıksız kullanmama rağmen yazılar halen silinmedi (çok az silinme var sadece wasd tuşlarında). Klavye genel olarak iyi uzun süre götürür fakat bu fiyat bandında alınır mı? Meçhul. Bütçe biraz daha çıkarsa daha iyileri mevcut.
Kasası diğer 300-500 TL'lik klavyelerdeki gibi dokununca bükülmüyor daha sağlam. Ayrıca neden bilmiyorum ama YouTube'da inceleme videolarında çok güzel, tok bir sesi var diğer membranların aksine.
Bunun dışı ses tuşu var tabii tercih işi.
*Eklemeyi unuttum kaldırma aparatı bayağı kaliteli diğer membranlara göre.