Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.021 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:14 #11 Bide Raze modeli nasil arkadaslar.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.896 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:15 #12 Burak2134 dedi: Bir de Raze modeli nasıl arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... 389'a alırsan güzel Trendyol'dan. Kendim kullanıyorum zaman zaman.
Burak2134 dedi: Bir de Raze modeli nasıl arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... 389'a alırsan güzel Trendyol'dan. Kendim kullanıyorum zaman zaman.
Arturito Morgarito Centipat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:41 #13 XPlasma dedi: O nedenmiş hocam? Genişletmek için tıkla... Ben sadece kendi fikrimi belirttim. Sizden bahsetmiyorum, forumlarda hep aynı birkaç kişi tarafından durmadan olmayan indirimli ürünleri paylaşılıyor. Firma güya kendini tanıttırmaya çalışıyor. Böyle bir firmadan hiçbir şey satın almam.
XPlasma dedi: O nedenmiş hocam? Genişletmek için tıkla... Ben sadece kendi fikrimi belirttim. Sizden bahsetmiyorum, forumlarda hep aynı birkaç kişi tarafından durmadan olmayan indirimli ürünleri paylaşılıyor. Firma güya kendini tanıttırmaya çalışıyor. Böyle bir firmadan hiçbir şey satın almam.