Çözüldü Claws Spectrum K1 ışıklar çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xArchemedes

Hectopat
Klavyeyi alalı 2 hafta oldu fakat aldıktan bir süre sonra klavyenin üstündeki ışıklar kapanmaya başladı. Sorunun sebebinin yazılımını indirmemenden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ürünün yazılımını hiçbir yerde bulamadım, kendi sitelerindeki destek sistemine de bakmıyorlar. Aranızda klavyenin yazılımı olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Bakmak isterseniz klavyenin linki:

https://www.hepsiburada.com/claw-s-...ng-klavye-p-HBCV00007689Y1?magaza=Hepsiburada

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar ürünün yanında gelen kabloda sıkıntı var galiba ben farklı bir Type-C kulandım sorun çözüldü ilk başta sonda 4 adet kırmızı LED yanıyor üst barda sonra kapanıyordu farklı bir kablo kulanın.
Selam sorunu çözdün mü acaba bende aynısı var da.

Arkadaşlar ürünün yanında gelen kabloda sıkıntı var galiba ben farklı bir Type-C kulandım sorun çözüldü ilk başta sonda 4 adet kırmızı LED yanıyor üst barda sonra kapanıyordu farklı bir kablo kulanın.

Çözüm

Teşekkürler sorun çözüldü 1 aydır bu sorunla muzdaribim.

Sorun değil efendim :D daha bugün aldım ben şükür sorun basitmiş

Bu arada LCD ekranların üzerinde koruma şefaf bant var onu fark etmediyseniz söyleyip sökmek isterseniz sökebilirsiniz saate ve yukradaki LCD var

Sorun değil efendim :D daha bugün aldım ben şükür sorun basitmiş

Bu arada LCD ekranların üzerinde koruma şefaf bant var onu fark etmediyseniz söyleyip sökmek isterseniz sökebilirsiniz saate ve yukradaki LCD var

Çünkü aşırı zor fark ediliyorlar ben bile ilk geldiginde anlamadım biraz tırnagınız ile oynayız kenarı kabarır sökersiniz

Son düzenleme:
Sorun değil efendim :D daha bugün aldım ben şükür sorun basitmiş.

Bu arada LCD ekranların üzerinde koruma şefaf bant var onu fark etmediyseniz söyleyip sökmek isterseniz sökebilirsiniz saate ve yukradaki LCD var.

Çünkü aşırı zor fark ediliyorlar ben bile ilk geldiginde anlamadım biraz tırnagınız ile oynayız kenarı kabarır sökersiniz.

Oha cidden hiç fark etmemistim sefaf bant oldugunu cok sağ olun efendim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı